Pegasus Kurul Mülakatı Sonucum Gelmedi

KS
A

Almilaa

Yeni Üye
Merhaba herkese iyi forumlar. Pegasus hakkında çok bilgi bulamıyorum bilgisi fikri olan varsa çok sevinirim. Pegasus kurul sonucum hala gelmedi. MMPI ı daha önceden yollamışlardı bu arada. adaylara geri bildirimler hızlı oluyormuş okudum bi forumda. Olumlu ya da olumsuz mail yoktur bir aydır. Aynı durumda olan ya da bilgisi olan var mı ? Yani olumsuz mu olumlu mu olma ihtimali daha yüksek geç dönüşlerde sizce Teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Skytest'e hazırlanırken ek bir kaynak kullanmadım, sadece bilgilendirme PDF’ini dikkatlice okuyarak sürece odaklandım. Skytest Case Flight Capacity bilgilendirme metninde “Setup and Task” bölümünde yer alan “Attention” başlığını dikkatli okumanızı ve sınav sırasında hangi alt görevlerin aktif olduğuna dikkat ederek ilgili kısmı tamamlamanızı, kendi deneyimlerime dayanarak tavsiye edebilirim.
Kurul mülakatının Türkçe ya da İngilizce ilerleyen bölümleri adaya göre değişebilir, yarı yarıya diyebilirim ancak referans olarak dikkate alınmamalıdır.

Modül satın alarak çalışmadım, ancak tabiki hazırlık yaptım. SkyTest ve Case özelinde modülleri genel olarak araştırdım. Zaten pilot aptitude sınavlarına hazırlandığım bir dönemdi. Bu tür testlerin genel konseptlerini ve hazırlık sürecini daha iyi anlayabilmek için Mollymawk ile eski DLR bilgilendirme dökümanları incelenebilir. SkyTest için de bu doğrultuda kullanılan faydalı kaynaklardan biri olabileceğini düşünüyorum. Naçizane bu paylaşımı yapıyor ve herkesin kendine göre ilerlediği bir yol olan bu süreçte sizlere de başarılar diliyorum.

@FlySeranova, Tekrar teşekkür ederim. Hazırlık yapmaya ihtiyaç olmamasına şaşırdım. Kişisel bir şey tabii ki
Aslında PGS'da modüllere çalışmanızı pek beklemiyor. Base yeteneklerinizi görmek istiyor. Bundan dolayı size çalışma kaynağı göndermiyor. Ama tabii ki çalışın :)

Aslında PGS'da modüllere çalışmanızı pek beklemiyor. Base yeteneklerinizi görmek istiyor. Bundan dolayı size çalışma kaynağı göndermiyor. Ama tabii ki çalışın :)
Evet ben de Kurum tarafından çalışma modülü paylaşılmadığı için sürece ayak uydurmaya çalıştım, belirttiğim gibi tabiki bir hazırlığım vardı. Sınavda bilgilendirmeleri dikkatle okuyarak ve mümkün olduğunca konsantre kalmaya çalışarak tamamlamaya çalıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt