alphabravo
Yeni Üye
Merhaba, bu nasıl mümkün olabildi çok merak ediyorum. Geçen sene THY’de tek psikiyatri randevumdan ötürü elendim ve benim de tanım anksiyete idi. Üstelik ilaç e nabızımda bile yoktu. Ve randevu 6 yıl önceye aitti. Beni şirket psikiyatristi ile de görüştürmediler. Arkadaşınız Cadet programı ile mi kabul aldı, yoksa direkt first officer olarak mı?Tanısı anksiyeteydi. ilaç yazılmıştı fakat kullanmamıştı. Bildiğim kadarıyla 50mg altında ilaçlar eğer kırmızı reçeteli değilse çok ciddi ilaçlar değil. Önemli olan aldığınız tanıyı neden aldığınız ve süreci nasıl atlattığınız diyebilirim. Şirket içerisindeki psikiyatrinin bu anksiyeteyi reaktif bir anksiyete olarak tanımladı. Yani anlık tepki olarak verilmiş bir anksiyete olarak tanımlandı.
Tüm süreç sizin ilaç kullanım sebebiniz ve size konulan tanının sizde olmadığını psikiyatri görüşmesinde gösterebilmenizle alakalı.
Geçen sene ön sağlık değerlendirmesi yapılmıyordu. Bundan dolayı sizin süreciniz olumsuz olmuş olabilir. Son 1-2 aydır class1 den önce ön değerlendirme yapılıyor sağlık için. Cadet programına kabul aldı.Merhaba, bu nasıl mümkün olabildi çok merak ediyorum. Geçen sene THY’de tek psikiyatri randevumdan ötürü elendim ve benim de tanım anksiyete idi. Üstelik ilaç e nabızımda bile yoktu. Ve randevu 6 yıl önceye aitti. Beni şirket psikiyatristi ile de görüştürmediler. Arkadaşınız Cadet programı ile mi kabul aldı, yoksa direkt first officer olarak mı?
Acaba arkadaşınız psikiyatrist yerine psikoloğa mı gitmişti diyeceğim ancak ilaç yazılmıştı diyorsunuz. Ayrıca class 1 ön değerlendirmesi geldiğini biliyorum ancak eğer psikiyatride şartlar esnetilmemişse yine geçememesi gerekirdi. Şartlar esnetildiyse de beni de geri çağırmaları gerektirdi; bazı adayları çağırdıkları gibi. Belki de doktor epikrize güzel şeyler yazmıştır. Bir de randevu sayısı birden çok muydu?Geçen sene ön sağlık değerlendirmesi yapılmıyordu. Bundan dolayı sizin süreciniz olumsuz olmuş olabilir. Son 1-2 aydır class1 den önce ön değerlendirme yapılıyor sağlık için. Cadet programına kabul aldı.
Sürecin işleyişi değiştiğinden dolayı yapılmış olabilir ayrıca epikrizlerini ben görmedim. Belki de epikriz değerlendirildiğinde bunun reaktif bir anksiyete olduğu değerlendirilip şirket psikiyatrisi ile görüşmesi sağlanmış olabilir.
2 adet randevusu vardı diye hatırlıyorum. Sağlık şartlarında küçük bir esnetilmeye gidildiğini anımsıyorum. Psikiyatri doktoru size verilen tanının sizde olup olmadığını irdeler. Eğer sizde olmadığına emin olursa olumlu verir. Sizi çağırmaları mümkün olur mu bilemiyorum çünkü sonuçta daha önce belki mühendis olmadığı için sürece dahil olamamış insanların da esnetilmeden dolayı çağırılması gerekir. Ben de 2 kere yetkinlik değerlendirmesi aşamasından olumsuz almış bir aday olarak THY sürecim sonlanmış bulunuyor.Acaba arkadaşınız psikiyatrist yerine psikoloğa mı gitmişti diyeceğim ancak ilaç yazılmıştı diyorsunuz. Ayrıca class 1 ön değerlendirmesi geldiğini biliyorum ancak eğer psikiyatride şartlar esnetilmemişse yine geçememesi gerekirdi. Şartlar esnetildiyse de beni de geri çağırmaları gerektirdi; bazı adayları çağırdıkları gibi. Belki de doktor epikrize güzel şeyler yazmıştır. Bir de randevu sayısı birden çok muydu?
Hocam konudan alakasız ama CRM'den neden elendiniz sizce?2 adet randevusu vardı diye hatırlıyorum. Sağlık şartlarında küçük bir esnetilmeye gidildiğini anımsıyorum. Psikiyatri doktoru size verilen tanının sizde olup olmadığını irdeler. Eğer sizde olmadığına emin olursa olumlu verir. Sizi çağırmaları mümkün olur mu bilemiyorum çünkü sonuçta daha önce belki mühendis olmadığı için sürece dahil olamamış insanların da esnetilmeden dolayı çağırılması gerekir. Ben de 2 kere yetkinlik değerlendirmesi aşamasından olumsuz almış bir aday olarak THY sürecim sonlanmış bulunuyor.
Sizin epikrizinizde yazan ile diğer adayların epikrizlerinde yazanlar aynı olamaz. Epikriz raporunda tanı almış kişinin tanı aldığı gün anlattıkları yazmak zorunda. Bundan dolayı sizin durumunuzu bilmemekle birlikte, epikriz raporunun içeriğine bağlı değerlendirilme yapıldığını düşünüyorum.
Takım çalışmasını assertive olmanın önüne koyduğum için elendiğimi düşünüyorum. Farkettiğim hatayı söyledikten sonra takım arkadaşlarımın hata yok demesi üzerine hatayı bile bile görmezden geldim.Hocam konudan alakasız ama CRM'den neden elendiniz sizce?
2 adet randevusu vardı diye hatırlıyorum. Sağlık şartlarında küçük bir esnetilmeye gidildiğini anımsıyorum. Psikiyatri doktoru size verilen tanının sizde olup olmadığını irdeler. Eğer sizde olmadığına emin olursa olumlu verir. Sizi çağırmaları mümkün olur mu bilemiyorum çünkü sonuçta daha önce belki mühendis olmadığı için sürece dahil olamamış insanların da esnetilmeden dolayı çağırılması gerekir. Ben de 2 kere yetkinlik değerlendirmesi aşamasından olumsuz almış bir aday olarak THY sürecim sonlanmış bulunuyor.
Sizin epikrizinizde yazan ile diğer adayların epikrizlerinde yazanlar aynı olamaz. Epikriz raporunda tanı almış kişinin tanı aldığı gün anlattıkları yazmak zorunda. Bundan dolayı sizin durumunuzu bilmemekle birlikte, epikriz raporunun içeriğine bağlı değerlendirilme yapıldığını düşünüyorum.
Sağlık şartlarında esneme vardı evet ancak psikiyatride yoktu. Beni hiç şirket psikiyatristi ile de görüştürmediler. Epikrizi verdim ve kurula kaldım. Epikrizimde tanı, ilaç önerisi, başka bir psikiyatri kaydımın olmadığı ve şu anda hiçbir psikopatolojik problemimin olmadığı yazıyordu. Sağlık olsun.2 adet randevusu vardı diye hatırlıyorum. Sağlık şartlarında küçük bir esnetilmeye gidildiğini anımsıyorum. Psikiyatri doktoru size verilen tanının sizde olup olmadığını irdeler. Eğer sizde olmadığına emin olursa olumlu verir. Sizi çağırmaları mümkün olur mu bilemiyorum çünkü sonuçta daha önce belki mühendis olmadığı için sürece dahil olamamış insanların da esnetilmeden dolayı çağırılması gerekir. Ben de 2 kere yetkinlik değerlendirmesi aşamasından olumsuz almış bir aday olarak THY sürecim sonlanmış bulunuyor.
Sizin epikrizinizde yazan ile diğer adayların epikrizlerinde yazanlar aynı olamaz. Epikriz raporunda tanı almış kişinin tanı aldığı gün anlattıkları yazmak zorunda. Bundan dolayı sizin durumunuzu bilmemekle birlikte, epikriz raporunun içeriğine bağlı değerlendirilme yapıldığını düşün
bende bu durumdan dolayı şuan sıkıntı yaşıyorum. Acaba bir şekilde iletişime geçme şansımız var mı veya buradan biraz daha detay verebilir misiniz süreç hakkında.Pegasus hakkında emin değilim fakat arkadaşım tanısı olmasına rağmen THY sürecini başarıyla tamamladı. Tanının sebebini araştıracaklarını düşünüyorum.