Pegasus Sağlık Kriterleri 2025

Pegasus e-nabız kontrolü yapıyor mu? Bel fıtığı ile alakalı operasyon geçmişim var bu durumda yaklaşımı nasıl olacaktır sizce? Bildiğiniz üzere fıtık ameliyatlarında neredeyse kesin çözüm oluyor, tekrar nüksetmesi %3 oranında. 2 sene önce geçirdiğim ameliyattan beri de bir problemim yok..THY'nin çok katı olduğunu biliyorum ama Pegasus esneklik tanıyor mu?

Pegasus e-nabız kontrolü yapıyor mu? Bel fıtığı ile alakalı operasyon geçmişim var bu durumda yaklaşımı nasıl olacaktır sizce? Bildiğiniz üzere fıtık ameliyatlarında neredeyse kesin çözüm oluyor, tekrar nüksetmesi %3 oranında. 2 sene önce geçirdiğim ameliyattan beri de bir problemim yok..THY'nin çok katı olduğunu biliyorum ama Pegasus esneklik tanıyor mu?
Enabiz kontrolu yapiliyor.

Merhaba kendi telefonumuzdan mı kontrol yapılıyor yoksa onlar kod yollayaraj kendi sistemlerinden mi bakıyorlar?
ikisi de var, is yeri hekimi senin telefonundan bakiyor. Saglik kurumuna gitmeden ise onlara sifre veriyorsun

Bu sadece Cadet için mi geçerli yoksa atpl sahibi olan type ratingi olmayan pilotlar için de geçerli mi bilginiz var mı? @admin
Pegasus Pilot Yetiştirme Programı için istediği sağlık kriterleri ekte mevcuttur. Eki görüntülemek için siteye kayıt olmanız yeterlidir.

Ekli dosyayı görüntüle 157

* Sınırlı içerik görüntülenemez. havaPortal.com.tr *

Bu sadece Cadet için mi geçerli yoksa atpl sahibi olan type ratingi olmayan pilotlar için de geçerli mi bilginiz var mı? @admin
Cadet için bu dosya, atpl sahibi olanlar için tolerans gösteriyorlar ciddi bir şey yoksa

Süreç hakkında bilgisi olan arkadaşlar yanıtlayabilir mi 1 seferlik bir psikiyatri geçmişim var ve 1 adet ilaç yazıldı 2022 temmuz ayında pegasus iş yeri hekimi muaynesinde bundan dolayı eliyolar mı class 1 sertifikasını alsak bile acaba ? Sunexpresste sorun olmuyor diye duydum ama pegasusta emin değilim bilen arkadaşlar yanıtlayabilirse sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt