F flyc Yeni Üye Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 7 Beğeni 0 Dün 18:42 da Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Bağlantıyı kopyala Bağlantıyı kopyala #1 İlk skytest sonucu yetersiz olup retest için geri dönüş alan oldu mu?
merukas Yeni Üye Katılım 19 Kas 2025 Mesajlar 4 Beğeni 0 Dün 18:52 da Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Bağlantıyı kopyala Bağlantıyı kopyala #2 konunla alakasız ama, ilk defa girecekler için herhangi tavsiyen var mı hocam? şunu daha iyi yapacağım diğer sınav dediğin
konunla alakasız ama, ilk defa girecekler için herhangi tavsiyen var mı hocam? şunu daha iyi yapacağım diğer sınav dediğin
KS F flyc Yeni Üye Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 7 Beğeni 0 Dün 18:58 da Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Bağlantıyı kopyala Bağlantıyı kopyala #3 merukas' Alıntı: konunla alakasız ama, ilk defa girecekler için herhangi tavsiyen var mı hocam? şunu daha iyi yapacağım diğer sınav dediğin Genişletmek için tıkla ... Merhaba, ben flight capacity simulator kısmında zorlandım. Sınav öncesi joystick pratiği yapmanızı öneririm.
merukas' Alıntı: konunla alakasız ama, ilk defa girecekler için herhangi tavsiyen var mı hocam? şunu daha iyi yapacağım diğer sınav dediğin Genişletmek için tıkla ... Merhaba, ben flight capacity simulator kısmında zorlandım. Sınav öncesi joystick pratiği yapmanızı öneririm.
merukas Yeni Üye Katılım 19 Kas 2025 Mesajlar 4 Beğeni 0 Dün 19:09 da Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Bağlantıyı kopyala Bağlantıyı kopyala #4 cadetpro'da o sınav olmuyor, joystick çok ağır hareket ediyor ya da ben anlamadım. teşekkür ederim.