1 hafta normal bir çalışmayla girdim. Sonuç puan olarak açıklanmıyor sınava senin yaş aralığında girenlerin yüzde kaçından öndesin gibi bir yüzdeyle açıklanıyor. 25’i geçersen hepsinde geçiyorsun. Benim 53-58-88 şeklinde idi. Spatial orientation baya zordu denemelere göre fakat en yükseği ondan almışım. Itep puanını açıklamıyorlar o yüzden bir şey diyemem.
hocam merhaba. süreciniz ne oldu acaba? mollymawk sonrası psikolog mulakatı nasıldı? gecebildiniz mi?

Merhaba itepten sonra mollymawk linki geldi. İstanbul’da yaşıyorum ama antalyaya gitmek de sorun olmaz. Zaten SkyAviation için de ücret yatırmamız lazım diye biliyorum. Tecrübe edenler hangisini önerir? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Konu açarsanız sizin için daha iyi olur. Bir konuda çok fazla mesaj olunca diğer insanların sorunuzu görmesi zorlaşıyor.

Arkadaşlar iyi günler. Bana mail yeni geldi de birkaç sorum olacak.
1. Bmi veya kilo sıkıntısı var mıdır. 105 kiloyum ve boyum 182.
2. Psikiyatriye ne kadar dikkat ediyorlar. 1.5 sene önce 3 kere gittim depresyon tanısı almıştım.
3. Süreç içerisinde ne kadar bir meblağ harcamanız gerekiyor ?

Merhaba. Linkedin başvurusu sonrası gelen ilk mail doğrudan itep sınav linki mi yoksa anket linki mi acaba? Şu tarzda bir mail geldi: MPL V2 (PILOT YETISTIRME PROGRAMI) pozisyonuna gösterdiğin ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunu tamamlayabilmen için aşağıdaki butona tıklamanı ve 22 Nisan 2025 23:59 tarihine kadar soruları cevaplamanı rica ediyoruz.
İyi şanslar.

Merhaba. Linkedin başvurusu sonrası gelen ilk mail doğrudan itep sınav linki mi yoksa anket linki mi acaba? Şu tarzda bir mail geldi: MPL V2 (PILOT YETISTIRME PROGRAMI) pozisyonuna gösterdiğin ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunu tamamlayabilmen için aşağıdaki butona tıklamanı ve 22 Nisan 2025 23:59 tarihine kadar soruları cevaplamanı rica ediyoruz.
İyi şanslar.
İlk anket

Merhaba bana mollymawk için mail geldi haftası dolmadan cevap yazdım ama maili gönderen kişiye göremedi çünkü tatildeymiş. Gelen maildeki adrese mail attığımda iletilmedi hatalı uyarısı verdi. Yarın haftası dolacak. İKnın doğru mail adresini bilen var mı? Çünkü uçak bileti falan da aldım

Merhabalar, belki soru saçma gelebilir ama bu süreçlerde kimler nerelerden neler çıkartabiliyor onu gördüğümden sormak istedim. Şimdi benim 3 IELTS sonucum var son 6 ay içerisinde olan. Birinde Listening 7.5, Writing 6.5, Reading 6, Speaking 5.5 diğerinde Listening 6.5, Reading 6.5, Writing 6, Speaking 5.5 sonuncusunda da Listening 6.5, Reading 5.5 (burada fazla uykusuzluktan toparlayamadım aslında), Writing 6, Speaking 6.5
Hepsini aynı anda yükseltemedim kısaca dengesizlik oluştu notlarda. Ben bu üçüyle birlikte başvursam İngilizce’yi geçmiş sayılır mıyım yoksa tek sınavda mı geçmiş olmam gerekiyor ? Tekrar girersem geçebilirim aslında çünkü son sınavda biraz hasta ve uykusuz girdim ve sadece Speaking’e yoğunlaşmıştım. Sunexpress için soruyorum ama THY ve Pegasus için de cevaplayabilirsiniz bilginiz varsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt