Merhabalar, belki soru saçma gelebilir ama bu süreçlerde kimler nerelerden neler çıkartabiliyor onu gördüğümden sormak istedim. Şimdi benim 3 IELTS sonucum var son 6 ay içerisinde olan. Birinde Listening 7.5, Writing 6.5, Reading 6, Speaking 5.5 diğerinde Listening 6.5, Reading 6.5, Writing 6, Speaking 5.5 sonuncusunda da Listening 6.5, Reading 5.5 (burada fazla uykusuzluktan toparlayamadım aslında), Writing 6, Speaking 6.5
Hepsini aynı anda yükseltemedim kısaca dengesizlik oluştu notlarda. Ben bu üçüyle birlikte başvursam İngilizce’yi geçmiş sayılır mıyım yoksa tek sınavda mı geçmiş olmam gerekiyor ? Tekrar girersem geçebilirim aslında çünkü son sınavda biraz hasta ve uykusuz girdim ve sadece Speaking’e yoğunlaşmıştım. Sunexpress için soruyorum ama THY ve Pegasus için de cevaplayabilirsiniz bilginiz varsa.
Sorunuzun cevabını geçen yıl yayınlanan İK süreç yayınında bulabilirsiniz. İlgili kısımdan başlayacak şekilde paylaştım:

Sanırım süreç içerisinde değişiklikler de oldu.
Hakim olan birisi Sunexpress sürecinin özetini geçebilir mi?

Başvuru, İTEP, Mollyhawk, Psikolog Testi, Ön görüşme, Genel Kurul,Simülasyon, Sağlık Testi aşamalarından güncel olarak hangileri hangi sıra ile yapılıyor ve aralarındaki vakit ne kadar bunu kısaca açıklayabilecek biri var mıdır?

Teşekkürler şimdiden, bu arada dün belgeleri yükledim bugün ITEP geldi bana

Hocam merhabalar, surecte ben de yeniyim simdilik itep surecindeyim. Sunexpress icin sureci, egitim surecinde maas ve imkanlari ve sonrasindaki maas ve imkanlari bilginiz var ise ozelden paylasabilir misiniz. hali haizrda muhendisimm. Evliyim ve bebegim var. Sonrasi icin saglikli bir yol cizmek icin soruyorum. tesekkur ederim.

merhaba hocam, süreciniz ne oldu acaba?
Hocam hala merak ediyorsanız ben kendi sürecimden aktarayım. Geçen ay kurul mülakatına girdim cuma günü, sonraki hafta pazartesi günü tarafıma olumsuz sonuç iletildi.

Hocam hala merak ediyorsanız ben kendi sürecimden aktarayım. Geçen ay kurul mülakatına girdim cuma günü, sonraki hafta pazartesi günü tarafıma olumsuz sonuç iletildi.
Hocam bir sonraki hafta derken örneğin ayın ikisi cuma girdiniz ayın 5’i pazartesi mi açıklandı yoksa ayın 2’si girdiniz 12’sinde mi açıklandı

Hocam bir sonraki hafta derken örneğin ayın ikisi cuma girdiniz ayın 5’i pazartesi mi açıklandı yoksa ayın 2’si girdiniz 12’sinde mi açıklandı
Evet hocam, iki gün sonra açıklandı. Mülakatın sonunda bir hafta içinde sonucu tarafına iletiriz denildi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt