1 hafta normal bir çalışmayla girdim. Sonuç puan olarak açıklanmıyor sınava senin yaş aralığında girenlerin yüzde kaçından öndesin gibi bir yüzdeyle açıklanıyor. 25’i geçersen hepsinde geçiyorsun. Benim 53-58-88 şeklinde idi. Spatial orientation baya zordu denemelere göre fakat en yükseği ondan almışım. Itep puanını açıklamıyorlar o yüzden bir şey diyemem.
Süper hocam çok sevindim adınıza. Geri kalan süreçlerinizde ki deneyimlerinizi de bekliyoruz.

Öncelikle tebrik ederim umarım süreciniz başarıyla devam eder. Peki 'English' ve 'Math & Science' modülleri için durum nedir? Onlardan da başarılı oldunuz mu ve başarı sınırı %30 olarak mı devam ediyor?
Teşekkürler. HR ile görüştüğümüzde bize bilgi modüllerinden geçme kalma olmadığını söyledi. Açıkçası o da tam emin değildi başka birisine sordu.

Merhabalar, umarım süreç istediğiniz şekilde devam ediyordur. İngilizce - Video mülakata girmiş olup olumlu sonuçlananlar var mı acaba? Ne kadar sürede açıklandığı ve kurul mülakatına hazırlanmanız için ne kadar süre verildiğini söyleyebilirseniz mutlu olurum. İyi çalışmalar.

Herkese merhabalar, 1 hafta önce linkedin üzerinden mevcut ilana başvuru yaptım henüz dönüş almadım. Dönüş yapılması ne kadar sürüyor arkadaşlar?
Bende ayın 29'unda gönderilen bilgileri doldurdum yolladım itep gelmedi daha. Sanırım yoğunluk var

Rastgele 3-4 tane basit soru geliyor. Bana işte ağır şartlar altında çalışabilir misin, pegasusun kaç uçağı var gibi sorular geldi.
Sunpexress demek istediniz hocam sanırım. İngilizce mi cevap istediler?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt