Herkese merhaba, Sunexpress iTep için sonuç paylaşmıyor diye hatırlıyorum. Olumlu ya da olumsuz olarak geri dönüş oluyor.

Olumsuz ile ilgili maildeki destek kısmına dil belgenizi iletebilirsiniz. Çok hızlı geri dönüş yapıyorlar.

Herkese bol şans,

Merhaba admin benimde böyle bir sonuc maili gelid ama mailde link olmadığı için ITEP sonuçlarımı öğrenemiyorum mailde attım oradaki belirttikleri maile ama geri dönül olmadı acaba sizin bir bilginiz var m
Ne kadar sürede açıklandı acaba sonucunuz ?

Merhaba admin benimde böyle bir sonuc maili gelid ama mailde link olmadığı için ITEP sonuçlarımı öğrenemiyorum mailde attım oradaki belirttikleri maile ama geri dönül olmadı acaba sizin bir bilginiz var mı.
Normalde tıklanabilir link gönderiyorlar. Ancak paylaşmak zorunda da değiller.

Merhaba, Linkedin uzerinden basvurunun ardindan ortalama ne kadar surede surede geri donus oluyor? Olumsuzda olsa bir geri donus oluyor mu? Yoksa hic bir cevap gelmedigi durumlarda var mi ?
Basvurumun ertesi gunu basvurumu goruntulediler Linkedin uzerinden ama henuz bir geri donus alamadim. Tesekkurler

Merhaba admin, sunexpress kurul mülakatı için kaynak veya sorularan örnek soruları nereden bulabilirim ?
Kurul mülakatı rehberi için örnek derliyoruz daha. Çok geri dönüş olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt