Bana linkedin başvurum sonrası bir link geldi, bu linkte neler yapacağım anlamadım. Çalışmadan girmek istemedim açıklama da yazılmamış video mülakat mı bu?
Gelen maili açıklar mısınız?

Merhaba, ben de üç gün önce başvurdum, iki gün önce CV’m görüntülenmiş ve bugün bazı evrakları yüklemem için mail geldi. Bu mail geldikten ne kadar süre sonra online İngilizce linki geliyor ?
Yoğunluğa bağlı olarak en geç Pazartesi gelir. Genelde diğer gün geliyor ve girmeniz için 3 gün süre veriyorlar. Gelişmeleri yazarsınız yardımcı oluruz olabildiğince.

Yoğunluğa bağlı olarak en geç Pazartesi gelir. Genelde diğer gün geliyor ve girmeniz için 3 gün süre veriyorlar. Gelişmeleri yazarsınız yardımcı oluruz olabildiğince.
29 ağustosta evrakları yükledim hala ingilizce linki gelmedi.

29 ağustosta evrakları yükledim hala ingilizce linki gelmedi.
Spam kutunuzu kontrol ettiniz mi? @peoplise.com adresinden geliyor olması lazım. Mail kutunuzda aratın isterseniz

Spam kutunuzu kontrol ettiniz mi? @peoplise.com adresinden geliyor olması lazım. Mail kutunuzda aratın isterseniz
Maalesef gelen giden bir mail yok. Sadece evraklarını aldık diye bir mail var onun da tarihi 29 ağustos.

Bende sürece başvurdum. 27 ve 26 Eylülde girmem gereken iki sınav olduğundan süreç tarihlerini biraz esneterek gidiyorum. Verilen son tarihten 1 - 2 gün önce ilgili şeyleri yüklüyorum. Bu şekilde ilerlemem bir olumsuzluk oluşturur mu? Ben ilgili aşamaları bitirene kadar alınacak öğrenci sayısının dolması gibi?

Birde eğitim sırasında ve sonrasındaki maaşları bana ada atmanız mümkün mü?

Bende sürece başvurdum. 27 ve 26 Eylülde girmem gereken iki sınav olduğundan süreç tarihlerini biraz esneterek gidiyorum. Verilen son tarihten 1 - 2 gün önce ilgili şeyleri yüklüyorum. Bu şekilde ilerlemem bir olumsuzluk oluşturur mu? Ben ilgili aşamaları bitirene kadar alınacak öğrenci sayısının dolması gibi?

Birde eğitim sırasında ve sonrasındaki maaşları bana ada atmanız mümkün mü?
Sorun oluşturmaz deadline ı kaçırmadığınız sürece istediğiniz zaman halledebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt