merhaba, konuyla ilgili bilgi sahibi olabildiniz mi, ben de aynı sebepten ötürü tedirginim. bana da yazıldı ancak satın almadım ilacı. e-nabız'da görünüyor olması problem oluyor mu merak ediyorum.Merhaba, 2024 yılı 10 . ayda gittiğim psikyatri muayenesinden işsizlik stresi yüzünden F41.1 yaygın anksiyete tanısı konulmuş olup ilaç olarak da prozac 20 mg yazılmıştır ve ilacı satın alıp içmememe rağmen sgk ilaç dökümümde gözükmektedir. E nabızda genel muayene tanısı olarak gözüküp e devlette yaygın anksiyete tanısı gözükmektedir. Sadece 1 defalıgına gidilmiş olup beyaz reçeteli olan prozac 20 mg ilacı almam direkt olarak elenmeme sebep oluyor mu yoksa iş yeri hekimi beni orda bir psikiyatri uzmanına gönderip ondan sonra onay verme gibir bir durum söz konusu mu ? 1 defalığa mahsus oldugu için genellikle olumlu olarak dönüş yapılıyor mu ?
Hekime gidip sildirme olmayacagını çok katı bir şekilde öğrenince buraya sormak istedim.
Ayrıca, Benim gibi 1 kerelik böyle bir durum geçirenlerden olumlu sonuçlanan var mıdır ?
@admin Konuyla ilgili dönüşleriniz benim için çok önemlidir.
Sürecin hangi aşamasındasınız acabaMerhaba, ben doğru kaynaktan bilgi sahibi olamadım ancak pilot arkadaşlarımın söylediğine göre thy katı olup diğer firmaların daha az bunu önemsediği yönünde kendi sürecimin sonucunu buraya yazarım.
Bildiğim ve araştırdığım kadarıyla herhangi bir tanı veya ilaç görünüyorsa, ilaç kullanılmamış olsa bile direkt elenme sebebi. Şu ana kadar psikiyatri tanısı olup geçen birine internette rastlamadım.Merhaba, 2024 yılı 10 . ayda gittiğim psikyatri muayenesinden işsizlik stresi yüzünden F41.1 yaygın anksiyete tanısı konulmuş olup ilaç olarak da prozac 20 mg yazılmıştır ve ilacı satın alıp içmememe rağmen sgk ilaç dökümümde gözükmektedir. E nabızda genel muayene tanısı olarak gözüküp e devlette yaygın anksiyete tanısı gözükmektedir. Sadece 1 defalıgına gidilmiş olup beyaz reçeteli olan prozac 20 mg ilacı almam direkt olarak elenmeme sebep oluyor mu yoksa iş yeri hekimi beni orda bir psikiyatri uzmanına gönderip ondan sonra onay verme gibir bir durum söz konusu mu ? 1 defalığa mahsus oldugu için genellikle olumlu olarak dönüş yapılıyor mu ?
Hekime gidip sildirme olmayacagını çok katı bir şekilde öğrenince buraya sormak istedim.
Ayrıca, Benim gibi 1 kerelik böyle bir durum geçirenlerden olumlu sonuçlanan var mıdır ?
@admin Konuyla ilgili dönüşleriniz benim için çok önemlidir.
2019 yılında okulda halsiz hissettiğim için, ailem yanımda olmadığından beni hastaneye götürdüler. Acil serviste görevli hekim, baş dönmesi şikâyetim nedeniyle ‘vertigo’ tanısını kayda geçmiş. O dönemde yapılan tek işlem kan tahlili ve serum ile ilaç uygulanmasıydı; bunun dışında herhangi bir tetkik veya reçete düzenlenmedi. Bazı kişiler vertigo tanısı nedeniyle doğrudan elenirken bazılarının elenmediğini duyunca endişelendim. Tanıyı koyan hekim başka bir şehre taşındı, ben de farklı bir şehre yerleştim; dolayısıyla sehven konulmuş bir tanı alma ihtimalim bulunmuyor. Şimdi hem devlet hastanesinde hem de üniversite hastanesinde vertigo açısından yeniden değerlendirme ve test yaptırsam, bu durum sağlık açısından herhangi bir sorun oluşturur mu?@ayurveda TK tarafında bilgi gizleyerek geçmek mümkün değil.