THY PACE-Audio Visual Memory

yazılanlar tahmin olmasa da geçer not alan arkadaşlara baktığımızda destekleyici örnekler var.

forumda birkaç tane benzer işaretleme yaparak digit ve audio kısmından geçen örnekler var.
micte batırdığını düşünen ve geçen var.
agility kısmında 9-10 fake yiyip geçen var.
matematikte 8-10 netle geçen çok kişi var vs.

kısacası eğer keskin bir %'lik sağlanma gerekliliği olsaydı bu kişiler dahil olmak üzere birçok kişi kalırdı.
her modül + bilgi modüllerini çok iyi seviyede yapan adaylar sadece geçebilirdi.
böylesine uzun bir sınavda, adayların bazı modüllerde problem yaşaması bence tolere edilebilir ve yoruma açık halde olmalı.

yine de elbette kesinlik ve resmiyet içermiyor.
Haklısınız. Tam olarak nasıl değerlendirildiğini bilmiyoruz olumlu düşünmek en iyisi ek olarak; davranışlara ve strese de bakılıyor sanırsam sınav anındaki.

Haklısınız. Tam olarak nasıl değerlendirildiğini bilmiyoruz olumlu düşünmek en iyisi ek olarak; davranışlara ve strese de bakılıyor sanırsam sınav anındaki.
kesinlikle, sürecinizde başarılar. olumlu haberlerinizi bekliyorum :)

İnşallah hepimizin olumlu sonuçlanır. Tek endişem fizik ya da matematik de kalma ihtimali.
hocam siz retest demiştiniz, reteste kaldığınız modülde audio visual ve digit span performansı nasıldı? ek olarak fizik ve matematik nasıldı?

Matematik ve mic den kalmıştım ama hepsinden tekrar girmek sorunda kaldım. Mic modülüm iyiydi 7 sete kadar kontrolü kaybetmedim. Ama son iki sette bazen kontrolü kaybettim listening de de 1 2 tane kaçmış olabilir. Ben de sizden bir hafta önce girdim sınava.
PACE sinavindan reteste kaldiginizi belirten mailde 2 modülün de ismi yaziyor muydu? Sinavda agility modülüm kötü gecmisken beklemedigim bir modülden kalmisim. Acaba basarisiz olunanlardan sadece biri mi yaziyor mailde diye düsünüyordum

Evet modüllerin ikisinin de ismi vardı. İlk girdiğimde sınava çok hakim değildim modüllere, nasıl geçtiklerini anlayamadım ama audio da daha kötü yapmıştım, digit span retesttekine göre daha iyi yapmıştım 14 sette 6 ya da 7 yapmıştım. Fizikte süre sıkıntısı yaşamadım ama bazı konuları zordu ve bir konu üzerine yoğunlaşılmıştı o biraz zorladı. Matematik de basit işlemli soruları yaptım hepsini kaç adetti sayamadım süre yetmedi. Zor olan sorulardan da yapmaya çalıştım.

Evet modüllerin ikisinin de ismi vardı. İlk girdiğimde sınava çok hakim değildim modüllere, nasıl geçtiklerini anlayamadım ama audio da daha kötü yapmıştım, digit span retesttekine göre daha iyi yapmıştım 14 sette 6 ya da 7 yapmıştım. Fizikte süre sıkıntısı yaşamadım ama bazı konuları zordu ve bir konu üzerine yoğunlaşılmıştı o biraz zorladı. Matematik de basit işlemli soruları yaptım hepsini kaç adetti sayamadım süre yetmedi. Zor olan sorulardan da yapmaya çalıştım.
bir önceki sınavınızda audio daha kötü yapmanıza rağmen audio visual ve digit span'den geçmişsiniz doğru mu?

hocam sonuç geldi mi?

Son düzenleme:
Evet olumlu geldi
tebrik ederim, benim henüz gelmedi gergin bekleyişim sürüyor :)

sizin bir önceki sınavda, audio ve digit span bu modüle göre daha kötü geçmesine rağmen oralardan kalmamıştınız değil mi hocam?

tebrik ederim, benim henüz gelmedi gergin bekleyişim sürüyor :)

sizin bir önceki sınavda, audio ve digit span bu modüle göre daha kötü geçmesine rağmen oralardan kalmamıştınız değil mi hocam?
Kalmamıştım ama hani o zaman set olarak saymadım biraz paniktim ilk sınavda. İkinci girdiğimde daha bilinçli ve sakindim. Umarım sonucunuz istediğiniz gibi olur. Ne zaman girmiştiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt