PACE (DLR) THY PACE Sınav Tecrübesi Rehber 2025

Fizik berbat geçse de bugün olumlu sonuç aldım. Sınava 6 ekimde girmiştim. Emin olduğum 10 soru vardı ve açıkçası maks 12 doğrudur. Bence 15 sınırı pek doğru değil.
Tebrik ederim ve bundan sonraki sürecinizde başarılar dilerim.
Yalnız sınırı 15 demiyorlar ki, 30 soruda 21 doğru (%70) diyorlar.
15'i ilk kez sizden duyuyorum. Ben mi yanlış biliyorum acaba?

Y
Tebrik ederim ve bundan sonraki sürecinizde başarılar dilerim.
Yalnız sınırı 15 demiyorlar ki, 30 soruda 21 doğru (%70) diyorlar.
15'i ilk kez sizden duyuyorum. Ben mi yanlış biliyorum acaba?
Yanlış yönlendirmek istemem ama kesinlikle 21 doğrum yoktu. Maksimum 15 yapmışımdır.

Fizik berbat geçse de bugün olumlu sonuç aldım. Sınava 6 ekimde girmiştim. Emin olduğum 10 soru vardı ve açıkçası maks 12 doğrudur. Bence 15 sınırı pek doğru değil.
sen ciddi misin ben bazen 17 18 doğru yapıyorum kahrımdan ölüyorum
bide pace mat ve pace fiziğe nereden çalıştın

sen ciddi misin ben bazen 17 18 doğru yapıyorum kahrımdan ölüyorum
bide pace mat ve pace fiziğe nereden çalıştın
Ben çalışmadım mühendis olduğum için. Matematikte 25 üstü yaptım fakat fizikten soruları hatırlamaya çalışırken 10 net doğru saydım. Kalan 20 soruda naptigimi bilmiyorum ama muhtemelen 15 netim vardır totalde. Bana güvenerek salmayın fiziği. Size önerim soru çalışmayın konulara ingilizce çalışın.

Ben çalışmadım mühendis olduğum için. Matematikte 25 üstü yaptım fakat fizikten soruları hatırlamaya çalışırken 10 net doğru saydım. Kalan 20 soruda naptigimi bilmiyorum ama muhtemelen 15 netim vardır totalde. Bana güvenerek salmayın fiziği. Size önerim soru çalışmayın konulara ingilizce çalışın.
sınavın 6-8 saat arasında süreceği söyleniyor yemek durumunu nasıl yaptınız acıkmadınız mı açıkçası bu da bir soru işareti değil mi

nerden çözüyorsunuz soruları
havaportal chatgpt ve atpl.tv

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt