PACE (DLR) THY PACE Sınav Tecrübesi Rehber 2025

sınavın 6-8 saat arasında süreceği söyleniyor yemek durumunu nasıl yaptınız acıkmadınız mı açıkçası bu da bir soru işareti değil mi

havaportal chatgpt ve atpl.tv
Eskiden yemek araları vardı, öğle arasında kart veriyorlardı yemekhanede yemeğinizi yiyordunuz. Artık onu da kaldırmışlar :)

Eskiden yemek araları vardı, öğle arasında kart veriyorlardı yemekhanede yemeğinizi yiyordunuz. Artık onu da kaldırmışlar :)
Yani o kadar saat aç mı kalacağız doğru mu anladım ona göre tedbirli gitmek istiyorum

sınavın 6-8 saat arasında süreceği söyleniyor yemek durumunu nasıl yaptınız acıkmadınız mı açıkçası bu da bir soru işareti değil mi

havaportal chatgpt ve atpl.tv
evet son modüllerde acıkmaya başlamıştım çantanızı yanınıza alabiliyorsunuz atıştırmalık bişeyler getirebilirisiniz.

@admin ben 23 Ekimde sınava girecektim ancak bi aksilikten ötürü o gün başka bi ilde olmam gerekecek gibi, sınava girmediğim takdirde hak kaybı yaşar mıyım? Bilgin var mı acaba?
mücbir sebep olması gerekiyor ertelemek için hastalık vs belge iletmenizi istiyorlar. ama girmemeniz durumunda hak kaybı yaşamıyorsunuz bana böyle dönüş yapmışlardı

Son düzenleme:
Fizik berbat geçse de bugün olumlu sonuç aldım. Sınava 6 ekimde girmiştim. Emin olduğum 10 soru vardı ve açıkçası maks 12 doğrudur. Bence 15 sınırı pek doğru değil.
Hocam merhaba, öncelikle tebrikler. digit span ve audio visualda ortalama ne kadar yaptınız hatırlıyor musunuz? Yada diger modülleriniz nasıldı?

evet son modüllerde acıkmaya başlamıştım çantanızı yanınıza alabiliyorsunuz atıştırmalık bişeyler getirebilirisiniz.

mücbir sebep olması gerekiyor ertelemek için hastalık vs belge iletmenizi istiyorlar. ama girmemeniz durumunda hak kaybı yaşamıyorsunuz bana böyle dönüş yapmışlardı
Çok teşekkür ederim cevap için bana da aynı şekilde dönüş yaptılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt