PACE (DLR) THY PACE Sınav Tecrübesi Rehber 2025

fizik içinde mi geçerli bu acaba ?
fizik içinde mi atpl tv deki extra sorulara bakalım, yoksa sadece matematik için mi geçerli ?
bildigim kadariyla sorular karisik geliyor hem ilk kisimlardan hem de son kisimlardan, yanliz extra kisimlari oldugunu sanmiyorum

mic modülü indirme bağlantısı pace indirme bağlantısına yönlendiriyor. güncel mic linki var mı? @admin
Bende doğru çalışıyor. Kontrol ettiğimde siz PACE testini indirmeye çalışıyorsunuz. Bu kaynağı beğenip indirmeye git butonuna tıklayın:

Merhabalar geçtiğimiz Perşembe günü sınava girdim. Ekranlar kocaman. Elimi nereye koyup dinlendirsem diye iyice düşündüm tam bir taktik bulamadım ben ama modüllerde evdeki ortalamalarıma yakın yaptığımı düşünüyorum fakat Matematik gerçekten zorladı beni. 30 sorunun ilk 10'undan çıkamadan son 11 dakikaya giriş yaptığımı görünce hepsini önce salladım ardından da aralarından seçerek çözmeye çalıştım ama panik maalesef ki performansımı etkiledi. Özellikle Sözel/EA çıkışlı arkadaşlara trigonometri ve geometrik katı cisimlere bakmalarını, matematik terimlerinin İngilizce tanımlarını iyice ezberlemelerini tavsiye ediyorum. Fizik High School Physics seviyesinde ama Matematik kesinlikle AP Level gibi daha advanced. Sonuç henüz açıklanmadı ama matematikten retest bekliyorum. Herkese başarılar dilerim.

Merhabalar geçtiğimiz Perşembe günü sınava girdim. Ekranlar kocaman. Elimi nereye koyup dinlendirsem diye iyice düşündüm tam bir taktik bulamadım ben ama modüllerde evdeki ortalamalarıma yakın yaptığımı düşünüyorum fakat Matematik gerçekten zorladı beni. 30 sorunun ilk 10'undan çıkamadan son 11 dakikaya giriş yaptığımı görünce hepsini önce salladım ardından da aralarından seçerek çözmeye çalıştım ama panik maalesef ki performansımı etkiledi. Özellikle Sözel/EA çıkışlı arkadaşlara trigonometri ve geometrik katı cisimlere bakmalarını, matematik terimlerinin İngilizce tanımlarını iyice ezberlemelerini tavsiye ediyorum. Fizik High School Physics seviyesinde ama Matematik kesinlikle AP Level gibi daha advanced. Sonuç henüz açıklanmadı ama matematikten retest bekliyorum. Herkese başarılar dilerim.
Hocam MIC nasıldı

Paylaşım için çok teşekkür ederim, inşallah olumlu sonucunuz gelir.

Atpl.tv üzerinden çalışmış mıydınız Fizik ve Matematik'e?

Öncelikle herkese merhabalar, dün sınava girdim ve kesinlikle söylemeliyim ki imkanınız varsa dokunmatik bir ekran üzerinde sınava hazırlık yapın kendinizi bilgisayar,mouse,klavye bunlara alıştırmayın çünkü gerçekten dokunmatik ekran gerek dokunma hissiyatı gerek tepkime hızınız aşırı fark ediyor sınavda. Onun dışında MIC modülü ciddi anlamdan hassas, sınava girmeden önce herkes zaten hassas olduğunu belirtiyordu fakat bu kadar hassas olacağını düşünmemiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt