PACE (DLR) THY PACE Sınav Tecrübesi Rehber 2025

Skytestteki airspeed ile PACE çok farklı benim de skytestte diğerleri 100 ken speed 80 di o yüzden bence

hocam sonucunuz açıklandı mı

hocam tebrikler matta kaç işaretlemiştiniz tahmini kaç doğrunuz vardır birde diğer modüllerde ful mü yaptınız özellikle agility de nasıl yaptınız
Matta 14 doğrum garanti vardır , kalanını mantıklı işaretleme yaptım ortalama 18-22 doğrum vardır.En çok 3d labirent ve micde zorlandım, en güvendiğim modüllerken gerçek sınavda beklediğimden zor geldi ikisi de.Bazen mic modülüne çok çalışmanın pek bir etkisi yok gibi düşünüyorum,hazırlıksız bile gidilebilir çünkü gerçek sınavdaki inertia ve türbülans değeri çok farklı.

Benim sonucum olumlu geldi bugün, aslında bütün modüller zor geçmişti ve olumsuza hazırlıklıydım , demekki iyi çalışmışım…Sorusu olan varsa cevaplayabilirim
Matematik ve fizik dışında pek bir korkum yok rica etsem mat fizik modülü tecrübenizi aktarır mısınız ?

Teşekkürler..

Matematik ve fizik dışında pek bir korkum yok rica etsem mat fizik modülü tecrübenizi aktarır mısınız ?

Teşekkürler..
Mat fizik altyapınız varsa sorular kolay kendi adıma fizik 15 dk da felan bitirdim ama matematikte 20-21 soruya geldiğimde 4-5 dakikam kalmıştı ve maalesef geri kalanı sallamak zorunda kaldım ki çoğu insanda süre de sorun yaşıyor. Her ikisi içinde atpl den çalışabilirsiniz ama ordan birebir soru beklemeyin çok fazla çünkü o şekilde gelmiyor

Merhaba bana da birisi sürecimin durumunu sormuş, hiç beklemediğim bir modülden dolayı olumsuz geldi. Süreci devam eden arkadaşlara başarılar dilerim
Hangi modül ve sizce neyi yanlış yaptınız bir öz eleştiriniz var mıdır acaba ? Bize de bir fikir ve dikkat edilecek unsur oluşturur belki.

Teşekkürler..

Hangi modül ve sizce neyi yanlış yaptınız bir öz eleştiriniz var mıdır acaba ? Bize de bir fikir ve dikkat edilecek unsur oluşturur belki.

Teşekkürler..
Digit span olumsuz geldi, ben de şaşkınım açıkçası çünkü olumsuz beklemiyordum bu modülden. Tavsiyem kendi çalışma yönteminizi bulun, bir başkasının verdiği taktik sizde çalışmayabilir. Fizik Matematik için ise eğer mühendislik çıkışlı değilseniz güzel bir çalışma yapmanız şart çünkü fizik bilgi istiyor matematik de uzun işlem istiyor

Digit span olumsuz geldi, ben de şaşkınım açıkçası çünkü olumsuz beklemiyordum bu modülden. Tavsiyem kendi çalışma yönteminizi bulun, bir başkasının verdiği taktik sizde çalışmayabilir. Fizik Matematik için ise eğer mühendislik çıkışlı değilseniz güzel bir çalışma yapmanız şart çünkü fizik bilgi istiyor matematik de uzun işlem istiyor
Hocam peki digit de çok mu kaçtı acaba çünkü son ikisini kaçıranlar geçmişler ama

Hocam peki digit de çok mu kaçtı acaba çünkü son ikisini kaçıranlar geçmişler ama
Hiç fikrim yok hocam, kaçırmadım zannederken herhalde son setler kaçtı, ilana başvurduk bakalım retest olarak devam. Tavsiyem sadece gönderilen CBTye de bağlı kalmamak, cadetproyu da dahil edeceğim bu defa çalışmalarıma

Teşekkür ederim. Sınav molalar ile birlikte yaklaşık 4.5-5 saat sürdü.
3 modül yaptıktan sonra mola veriliyor 10-15 dk kadar ama sınav salonu kapısı kapanacağından dolayı biraz erken bulunmanız isteniyor salonda. Modüller genel olarak pratik uygulamanın aynısı şeklinde fakat ekran dokunmatik olduğunu için elimi koyduğum yer ve ekran parlaması,ekrana bastım mı basmadım mı hissiyatı vs. biraz zorladı açıkçası.
Hocam merhaba sonucunuz belli oldu mu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt