PACE sınavına bu gün katıldık. 50-60 kişilik bir sınıfta girdik test bölümleri aynı ama içeriksel olarak karışık veriliyor. Her şeyi dokunmatik ekrandan yönetiyoruz ve ekran çok büyük. Sürdürülebilir dikkat testim çok iyi geçti gecikmeli gelmesini avantaj olarak kullanılabilir. Görsel işitsel bellek testi testekinden daha kolay gibiydi fakat bir yerden sonra karışabiliyor. 3 boyutlu uzlamsal algı testi için önerim mutlaka thy nin verdiği uygulamadaki örneklere iyi çalışın bize onlar da verildi ama o kadar çok resim geldi sanki hiç bitmeyecek sandım. Fizik testine gelirsek sayısal kökenli arkadaşlar yapabileceği bir sınavdı. Eşit ağırlıkçı ve sözelciler için biraz zorlayıcıydı zaman konusunda sıkıntı yoktu süre yetiyor konuları önceki arkadaşlar yazmış onlara bakabilirsiniz. Mat için ise şunu söyleceğim konuları önceki arkadaşlar yazmış ona bakabilirsiniz. Süre kesinlikle ama kesinlikle yetmiyor. Süreye aldanıp yavaş hareket etmeyin hemen kolay soruları yapın zorları geride bırakın çünkü sorular kolay. Bilişsel çeviklik de de daha uzun bir test gibi düşünün çok fazla fake geliyor onların hepsine tıklamamak gerekiyor. Sözel bellek tesitine gelirsek aynı ama sonlara doğru iş çığırından çıkıyor o kadar sayıyı akılda tutmak inanılmaz zor. Uzlamsal
oryantasyon testi benim aralarında en az zorlandığım testti zor değil, bizdeki deneme app i ile yakın, o mantıkla çok kolay çözersiniz. Psikomotor testine gelirsek ben skynet de en hassas ayarda çalışamama rağmen zorlandım. En hassasın +(x2) kat daha hassasını düşünün o tarzdaydı her bölümde yanlış hatırlamıyorsam işitsel test de var. Ben işitsel testin sözel versiyonuna hiç çalışmamıştım ama gayet iyi yaptım. Sadece sesli kelimeleri ezberleyin zaten 4-5 tane var gerisini kolaylıkla yaparsınız. Fakat üzülerek söylemek gerekirse daha önceden joistik deneyimi olmayan birinin bu testten nasıl başarılı olacak en ufak fikrim yok. En basit tavsiyem çok joistiği oynatmayın yoksa disko topu gibi döndürüyor olursunuz.
oryantasyon testi benim aralarında en az zorlandığım testti zor değil, bizdeki deneme app i ile yakın, o mantıkla çok kolay çözersiniz. Psikomotor testine gelirsek ben skynet de en hassas ayarda çalışamama rağmen zorlandım. En hassasın +(x2) kat daha hassasını düşünün o tarzdaydı her bölümde yanlış hatırlamıyorsam işitsel test de var. Ben işitsel testin sözel versiyonuna hiç çalışmamıştım ama gayet iyi yaptım. Sadece sesli kelimeleri ezberleyin zaten 4-5 tane var gerisini kolaylıkla yaparsınız. Fakat üzülerek söylemek gerekirse daha önceden joistik deneyimi olmayan birinin bu testten nasıl başarılı olacak en ufak fikrim yok. En basit tavsiyem çok joistiği oynatmayın yoksa disko topu gibi döndürüyor olursunuz.