THY PACE Sonucum ve Tecrübelerim

@duckwall, Mat ve Fizik garantilemek açısından AeroTest üzerinden çalışabilirsiniz. SNX için matematik ve fizik kısmını mollymawk üzerinden çözerken OBS ile kayıt alın, sınavda aynı sorular soruluyor sayılar değişiyor

Garantilemek açısından %70 %80 hedeflemek yeterlidir.
Selamlar, öncelikle tebrik ederim sizi. Ben psikometrik aşamasında sadece fizik modülünden başarısız oldum ve retest sürecim doldu. Tekrardan fizik modülünden sınava gireceğim. Özel ders aldığınız hocanızla iletişime geçebilir miyim ? Yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba, Pace sınavına giderken kimlik ve ehliyet harici götürmem gereken bir belge var mı?

Şöyle ben en başta kendim kaynak video vs ile başladım ama hem konular çok fazla geldi gözüme hem de dağınık gibi. İşin içinden çıkamadığını düşündüğüm anda şu an akademide olan bir arkadaşımın tavsiyesi ile özel ders almak istedim. Risk almak istemedim açıkçası. Eski DLR soruları ve yeni PACE sorularını hocam ders anlatırken paylaştı bana ve o kaynaklar dışında başka bir şey çözmedik. Ve sınavda gerçekten o kaynaklar haricinde soru gelmedi. Bahsettiğiniz kanalı bilmiyorum ama ben bir çok kanala bakmıştım. Hocamın programı ile toplam bir buçuk ayda hazırladım sürece. Kendisi bu süreçte beni diğer hazırlanan arkadaşlar ile de tanıştırdı bir whatsapp grubu vs kurduk ordan da baya faydalandım aslında.
Merhaba. Ben de matematikten retest oldum ve hocanızla iletişime geçmek isterim. kendisine ulaşmam için yardımcı olabilir misiniz?

geçmiş olsun öncelikle. devamı gelir umarım. yeni pace sorularını toplu olarak nerden buldun/bulabiliriz? psikomotor kısmını daha detaylı anlatma şansın var mı? hangi dzeüylerdeydin, kaç doğru kaç yanlış yaptın, gecikmelerin genel olarak nasıldı (ms) ? Şimdiden çok teşekkürler.
Ben sayısal çıkışlıyım ama üniversitede dil okudum. AeroTest ve eski dlr sorularına bakınca yüzde 90 çözebiliyorum. Çözemediklerim de gözden kaçan ufak detaylar olyor. Sadece 3D Ev kısmında biraz zorlanıyorum şu an. Var mı tavsiyen hocam?
ATPL.TV'de merak ettiğiniz her şeyin cevabı mevcut. Oraya bakmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Selamlar, öncelikle tebrik ederim sizi. Ben psikometrik aşamasında sadece fizik modülünden başarısız oldum ve retest sürecim doldu. Tekrardan fizik modülünden sınava gireceğim. Özel ders aldığınız hocanızla iletişime geçebilir miyim ? Yardımcı olabilir misiniz ?
Hocayla iletişime geçebildiniz mi? Ben de hocanın iletişim bilgilerini arıyorum

Çok fazla mesaj geldiği için belirteyim, ilgili kişinin iletişim adresleri paylaşılmayacaktır, forum kurallarımızca da yasaktır zaten. Başka sitelerden araştırıp bulabilirsiniz dilerseniz sarı site gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt