THY PACE Sonucum ve Tecrübelerim

Benzer tabii ki, AeroTestteki sorular PACE ve SkyTest matematik-fizik sorularından yapıldı. Sayılar farklı gelir, soru farklı sorulur ama soru mantığı ve çözümü aynıdır.
Pegasus Mat ve Fizik bölümleri icin SkyTest yeterli olur mu ? Ve SunExpress'de mat ve fizik modülleri var mi acaba ?

Benzer tabii ki, AeroTestteki sorular PACE ve SkyTest matematik-fizik sorularından yapıldı. Sayılar farklı gelir, soru farklı sorulur ama soru mantığı ve çözümü aynıdır.
son bi soru adminim, bu modüllerden ne oranda hata yaparsak başarılı sayılıyoruz acaba? hepsini fullememiz mi lazım yoksa ? çok merak ediyorum 👉👈

@duckwall, Mat ve Fizik garantilemek açısından AeroTest üzerinden çalışabilirsiniz. SNX için matematik ve fizik kısmını mollymawk üzerinden çözerken OBS ile kayıt alın, sınavda aynı sorular soruluyor sayılar değişiyor
son bi soru adminim, bu modüllerden ne oranda hata yaparsak başarılı sayılıyoruz acaba? hepsini fullememiz mi lazım yoksa ? çok merak ediyorum 👉👈
Garantilemek açısından %70 %80 hedeflemek yeterlidir.

@duckwall, Mat ve Fizik garantilemek açısından AeroTest üzerinden çalışabilirsiniz. SNX için matematik ve fizik kısmını mollymawk üzerinden çözerken OBS ile kayıt alın, sınavda aynı sorular soruluyor sayılar değişiyor

Rahatladım biraz çok teşekkürler. Zor modda ufak hatalar yapıyorum şuan.. Sınav vaktine kadar o da hallolur diye düşünüyorum.
gerçekten son bir osrum daha var :)
1756757717398.webp

skytestte psychomotricity - multitasking bölümü şuan cadet programında var hala değil mi ? DLR kalktı deniyor ve skytestte DLR ifadesi çok geçiyor. Eğer değerlendirme sürecine dahil değilse aklımı bulandırmayayım diyorum? Ya da ne yapayım sizce?

Rahatladım biraz çok teşekkürler. Zor modda ufak hatalar yapıyorum şuan.. Sınav vaktine kadar o da hallolur diye düşünüyorum.
gerçekten son bir osrum daha var :)

skytestte psychomotricity - multitasking bölümü şuan cadet programında var hala değil mi ? DLR kalktı deniyor ve skytestte DLR ifadesi çok geçiyor. Eğer değerlendirme sürecine dahil değilse aklımı bulandırmayayım diyorum? Ya da ne yapayım sizce?
DLR kalktı ve yerine PACE geldi. İndirmek için buraya tıklayabilirsin. Multitasking yani joystick modülleri hala geçerliliğini koruyor (pegasus, snx dahil).

Merhaba, en guncel PACE icerisindeki MIC icin listenin task icerigi nedir
Bu konuya göz atabilirsiniz:

SNX icin mollymawk uzerinden çözerken kaydetmemi tavsiye etmişsiniz sayin admin ama mollymawk'dan nasil çözeceğim orasi da SkyTest gibi satin alınabilen bir yazılım mi acaba ?

Bir de; ben de SkyTest Turkiye paketi var. ATPL TV'nin kirmizi şirket icin olan bilgi modulleri var ve yarin AeroTest alacağım. Daha baska öneriniz olur mu acaba ?

Bir de SkyTest Turkiye paketindeki Pegasus kısmı tam ayni degil sanırım degil mi (özellikle su beyaz nokta takip etme seyi) ?

SNX icin mollymawk uzerinden çözerken kaydetmemi tavsiye etmişsiniz sayin admin ama mollymawk'dan nasil çözeceğim orasi da SkyTest gibi satin alınabilen bir yazılım mi acaba ?

Bir de; ben de SkyTest Turkiye paketi var. ATPL TV'nin kirmizi şirket icin olan bilgi modulleri var ve yarin AeroTest alacağım. Daha baska öneriniz olur mu acaba ?

Bir de SkyTest Turkiye paketindeki Pegasus kısmı tam ayni degil sanırım degil mi (özellikle su beyaz nokta takip etme seyi) ?
Pegasus için özel bir SkyTest kullanılıyor. Ne yazık ki tek bir SkyTest versiyonu satın alarak tüm içeriklere erişemiyorsunuz. Birkaç farklı SkyTest versiyonunu birlikte almanız gerekiyor ve buna rağmen yine de tüm modüllere ulaşmak mümkün olmuyor. Bu da süreci biraz masraflı hale getiriyor.

SunExpress'e başvurduğunuzda, SNX size ücretsiz bir Mollymawk hesabı tanımlıyor. Her modülden 20 kez çözme hakkınız oluyor. Bu çözümleri OBS ile video kaydı alabilirsiniz. Böylece sonradan tekrar izleyip çalışmanız mümkün oluyor. Özellikle SNX cadet adaylarına AeroTest'i tavsiye ederim. Mollymawk bir süre sonra ezbere dönebiliyor; fakat AeroTest sayesinde sürekli güncellenen Time Sharing ve Spatial Orientation sorularını çok uygun fiyata çözerek ezberden çıkma şansı yakalayabiliyorsunuz.

Aynı zamanda genel olarak tüm süreçler için de AeroTest’i öneririm. Özellikle matematik ve fizik altyapısı olmayan kişiler için binlerce farklı soruya erişim imkânı sağlıyor. Ayrıca, sınavda çıkan soruların neredeyse yarısından fazlası AeroTest’teki sorularla oldukça benzer. AeroTest hakkında çok olumlu geri dönüşler alıyoruz ve bu alana ilerleyen süreçte daha fazla ağırlık vermeyi planlıyoruz.

Şöyle ben en başta kendim kaynak video vs ile başladım ama hem konular çok fazla geldi gözüme hem de dağınık gibi. İşin içinden çıkamadığını düşündüğüm anda şu an akademide olan bir arkadaşımın tavsiyesi ile özel ders almak istedim. Risk almak istemedim açıkçası. Eski DLR soruları ve yeni PACE sorularını hocam ders anlatırken paylaştı bana ve o kaynaklar dışında başka bir şey çözmedik. Ve sınavda gerçekten o kaynaklar haricinde soru gelmedi. Bahsettiğiniz kanalı bilmiyorum ama ben bir çok kanala bakmıştım. Hocamın programı ile toplam bir buçuk ayda hazırladım sürece. Kendisi bu süreçte beni diğer hazırlanan arkadaşlar ile de tanıştırdı bir whatsapp grubu vs kurduk ordan da baya faydalandım aslında.
Selamlar, öncelikle tebrik ederim sizi. Ben psikometrik aşamasında sadece fizik modülünden başarısız oldum ve retest sürecim doldu. Tekrardan fizik modülünden sınava gireceğim. Özel ders aldığınız hocanızla iletişime geçebilir miyim ? Yardımcı olabilir misiniz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt