THY Yeni Psikometrik Test

Ben girmiştim hocam. DLRdan zor gelmişti bana açıkcası. Ama büyük ihtimal DLR'a çalıştımız için olabilir. Ama beklediğimden zor geldi bana. Bu arada yeni değerlenme dikkate alınmıyor. İleride ne olur bilinmez ama.

MIC bu iki sınavda tam tersi. Aynı joystickler var. DLR'de inanılmaz kasıyor ve sert hareketler yapmanız gerekebilir. Yeni test de tam terse dokunsan gösterge uçuyor resmen. Yeni test bildiğimiz laptoplarda yapılıyor. DLR internetsiz ekranlar var, normal bilgisayarda yapılmıyor. Gözetmenin dediğine göre internetsiz ekranlarda olduğu için 5-6 saniyelik gecikmeler oluyomuş. Onun dışında skytest 8-10 inertia ile çalıştım ama ona rağmen gerçek sınavla arasında çok fark var. Şöyle söyliyim, 15-20 inertia olsa tam sınav ayarında olurmuş...

Yeni test için PDF'leri dikkatli okursanız yeterli olur.

Teşekkürler yorumlarınız için. THY'nin bana gönderdiği DLR çalışma kılavuzunda MIC modülü için bir çalışma uygulaması göremedim, para ödemeden çalışabileceğim bir uygulama biliyor musunuz? Özellikle Mac bilgisayarda da açılabilen bir uygulama önerebilirseniz çok memnun olurum.

Teşekkürler yorumlarınız için. THY'nin bana gönderdiği DLR çalışma kılavuzunda MIC modülü için bir çalışma uygulaması göremedim, para ödemeden çalışabileceğim bir uygulama biliyor musunuz? Özellikle Mac bilgisayarda da açılabilen bir uygulama önerebilirseniz çok memnun olurum.
Rica ederim. Ben de Mac kullanıyorum ve maalesef atpl.tv drive linkinde olan ücretsiz skytest hariç başka bulamadım. .exe dosyalarını Mac'te açmak için parallel desktop uygulamasını kullanabilirsiniz. Bu uygulamanın demosu 14 gün ama bilgisayarın tarihini sürekli geri atarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Ben DLR'a böyle hazırlanmıştım. Bu arada skytest Mac için olanı bulursanız bana da link atabilirseniz çok sevinirim. Parallel desktop'u silip tekrar yükleyince demo kullanılmıyor :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt