Hayır tabi ki. Direkt elenme sebebi o tarz şeylerArkadaşlar merhaba. Video mülakat hazırlık kısmında not alabiliyor muyuz? Cevabımızı bu not üzerinden verebiliyor muyuz?
Rica ederim ana konuyu görmediyseniz şöyle özetliyim. Soru geliyor 1 dakika düşünme ve sonrasında 2 dakika cevaplama süreniz oluyor. Yani aslında direkt dımdızlak cevap vermeniz beklenmiyor. Sorularda örneklerde gördüğüm kadarıyla genel olarak temel ik ve motivasyon soruları. Başarılaranladım, çok teşekkür ederim.
Dönüş almadınız mı hala hocamMerhabalar arkadaşlar,
Geçtiğimiz hafta (10-14 Şubat arası) video mülakata giriş yapıp dönüş alan oldu mu acaba?
Ayrıca son zamanlarda forumda genel olarak dönüşler hep olumsuz görünüyor, yakın zamanda kurul daveti alan veya video mülakat aşamasını olumlu tamamlayan kimse olmuş mudur acaba?
cevap aldınız mı?Arkadaşlar selamlar, 2 gün içerisinde dönülmüyorsa olumsuz demek oluyor şeklinde paylaşımlar olmuştu grupta. Benim bugün 2. günüm. Olumsuz mu oldu yani?
Henüz almadım. Ama olumsuz olcak bence. 2 gün kuralı gerçek muhtemelen. Update ederim durumu.cevap aldınız mı?
merhabalar, herhangi bir gelişme var mı acaba?Henüz almadım. Ama olumsuz olcak bence. 2 gün kuralı gerçek muhtemelen. Update ederim durumu.