Video Mülakat Sonrası Olası Kurul Daveti

Merhaba arkadaşlar, ne yazık ki bana olumsuz mail geldi. Madem olumsuzdu neden bu kadar beklediler değil mi?

Herkese bol şans.
Banada bu sabah olumsuz geldi. Bende çok şaşkınım. Video mülakata giren neredeyse 15 tanıdığım kişininde sonucu olumsuz, anlam veremiyorum neden böyle olduğunu. Tesadüf olamaz sanırım kontenjan yok yada başka bir durum var bilmediğimiz.

Video ön mülakatının değerlendirmesi yalnızca SunExpress tarafından değil, aynı zamanda aracı firma Peoplise tarafından da yapılıyor. Kriterleri nasıl bilmiyorum, ancak geçme oranı oldukça düşük. Takdir sizin.

Son düzenleme:
Video ön mülakatının değerlendirmesi yalnızca SunExpress tarafından değil, aynı zamanda aracı firma Peoplise tarafından da yapılıyor. Kriterleri nasıl bilmiyorum, ancak geçme oranı oldukça düşük. Takdir sizin.
Admin geçme oranları ile alakalı elinizde somut bir veri bulunuyor mu?

Video mÜlakattan elenen arkadaşlar, psikolojik mülakatınız nasıl geçmişti? Sizce bu iki mülakat arasında bir değerlendirme bağlamı var mı? Biraz detay verebilirseniz çok sevinirim. @MERT EROĞLU @evduzen
Çok rahat çok sohbet havasında geçmişti. Herhangi bir olumsuz sinerji olmadı hatta espritüel konuşmalar olmuştu. Ancak ben psikolog firmasını aradığımda bizim feedbaclerimize göre sonuç almıyorsunuz dediler belkide haklılar. belki firma çoktan cadet alımını durdurdu bizler boşuna girmiş olduk tabi bu sadece benim kişisel yorumum çünkü hiç bir tanıdığım olumlu olmadı bu aşamada. sunex insan kaynaklarına da sordum psikolog görüşmesi sonucu etkilemiyor eğer çok olumsuz bir rapor gelmediği taktirde dedi bana kendileri.

Son zamanlarda video mülakatı geçen var mı ? Adayların pek çoğunun iyi bir performans sergilediğine eminim çünkü halihazırda ingilizce belgesine sahipler ve kendilerini bu sorularda iyi ifade edebileceklerine eminim. Bu kadar kalma oranı olmasının sebebini bilen var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt