15 Mayıs İmza İçin Çağrılanlar

Önümüzdeki sonbahardan önce hem cadet hem tipsiz pilot ilanı gelmesini beklemeyin dediler. İki ilan da beraber gelebilirmiş.
Çok teşekkürler

Arkadaşlar yinede çok aşırı olumsuz veya karamsar tablo yok gibi ne diyorsunuz ? En azından cadetten vazgeçmemişler diyebiliriz bence

Son düzenleme:
Çok teşekkürler

Arkadaşlar yinede çok aşırı olumsuz veya karamsar tablo yok gibi ne diyorsunuz ? En azından cadetten vazgeçmemişler diyebiliriz bence
Cadetten vazgeçemezler, bunlar nerden çıkıyor?

Cadetten vazgeçemezler, bunlar nerden çıkıyor?
O kadar çok yazılan çizilen var ki artık insan tedirgin oluyor korkuyor. Şimdide ************* adlı instagram hesabı paylaşım yaptı bu yıl içinde cadet yok gibisinden… her dakika başka bir söylenti

O kadar çok yazılan çizilen var ki artık insan tedirgin oluyor korkuyor. Şimdide ************* adlı instagram hesabı paylaşım yaptı bu yıl içinde cadet yok gibisinden… her dakika başka bir söylenti
thy ik'sı bile net bilgi veremiyorken o paylaşımları yapan instagram hesapları süreçlerin iptal edileceğini de önceden tahmin edebilmiş miydi?

Bence bu sene içinde açarlar, hatta durumlar düzelirse daha yakın bir tarihte de ilan gelebilir. THY açısından da belirsizlik var gibi yorumladım ben. Net konuşmuyorlar çünkü. Burada sıkıntılı olan kaç ay bekleyeceğimiz çünkü THY netleşmediği için iş durumu da belirsiz oluyor bizim açımızdan. Umarım kimse mağdur olmadan bu dönemi atlatırız.

durum belirttiğim gibi, kurul olumlu + sağlık olumlu ve sonrasındaki adaylar için bu sene ilan açılması durumunda yüksek ihtimalle kurul aşamasından değil sağlık testlerinin tekrarlanması öngörülüyor.
diğer adaylar için ise geçerlilik süreleri aynen geçerli deniyor.

buna ek olarak bu durumun geçici olduğunu, eğer şartlar hızla düzelirse en kısa sürede ilan çıkmak istediklerini belirttiler. dileyelim ki körfezde hem hava hem deniz trafiği eskiye dönsün bir an evvel.
2027'ye sarkmamasını umuyor ve düşünüyorlar.
Belirttiğiniz bilgiyi İK mı verdi acaba? Farklı personeller tarafından bilgiler farklı verilebiliyor galiba. Konuyla alakalı sadece geçerlilik sürelerinin esas olduğunu, bir istisna olmadığını ileten; fuara katılanlar da olmuştu grup ve başka forumlarda.
Keşke kısa bir açıklama yayınlayıp kafa karışıklığını giderseler.

Belirttiğiniz bilgiyi İK mı verdi acaba? Farklı personeller tarafından bilgiler farklı verilebiliyor galiba. Konuyla alakalı sadece geçerlilik sürelerinin esas olduğunu, bir istisna olmadığını ileten; fuara katılanlar da olmuştu grup ve başka forumlarda.
Keşke kısa bir açıklama yayınlayıp kafa karışıklığını giderseler.
evet ik verdi bilgileri. o yorumları görüyorum fakat o yorum biraz daha genel bir ifade içeriyor. dediğim gibi bazı arkadaşlara (belirttiğim kriterlerdeki) farklı mail gittiğini görebilirsiniz. ben de doğrudan mailim ve durumum üzerinden soru sormuştum. benden bir gün önce aynı soruyu başka bir arkadaşımız da ik işe alım yöneticisine sordu.

evet ik verdi bilgileri. o yorumları görüyorum fakat o yorum biraz daha genel bir ifade içeriyor. dediğim gibi bazı arkadaşlara (belirttiğim kriterlerdeki) farklı mail gittiğini görebilirsiniz. ben de doğrudan mailim ve durumum üzerinden soru sormuştum. benden bir gün önce aynı soruyu başka bir arkadaşımız da ik işe alım yöneticisine sordu.
Sizce q3 ve q4 öncesinde açılma ihtimali var mı ? Bu yönde pozitif bir söylem veya davranışları oldu mu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt