Öncelikle tebrik ederim, MMPI testini de dikkatli şekilde çözmenizde yarar var mmpi aldıktan sonra olumsuz dönüş alan adaylar olabilir. Sağlık muayenesi için mail aldığınız zaman kurul için olumlu diyebiliriz.Kurul milakatından sonra gelen MMPI linki kurulun olumlu geçtiğini mi gösterir ?
Teşekküre ederim. Sürecin devamında bilgi vereceğim.Öncelikle tebrik ederim, MMPI testini de dikkatli şekilde çözmenizde yarar var mmpi aldıktan sonra olumsuz dönüş alan adaylar olabilir. Sağlık muayenesi için mail aldığınız zaman kurul için olumlu diyebiliriz.
Sağlık için mail aldığınız taktirde buraya yeniden yazabilirseniz sizi de wp grubumuza dahil edelim.
Hocam tebrikler öncelikle. Kurula ne zaman girmiştiniz? Ayrıca ilk defa mı girdiniz retest olarak mı girdiniz?Kurul milakatından sonra gelen MMPI linki kurulun olumlu geçtiğini mi gösterir ?
İlk defa bugün girdim.Hocam tebrikler öncelikle. Kurula ne zaman girmiştiniz? Ayrıca ilk defa mı girdiniz retest olarak mı girdiniz?
Sabah saatlerindedi.Saat kaç gibi girmiştiniz acaba ?
Teşekkür ederim,tekrardan tebrik ederim. Sizden hastane randevusu aldığınıza dair geri dönüş bekliyorum.09.50 gibi içeri çağırıldım.
Hocam mülakat hakkında bilgi verebilir misiniz? Ne sordular kimler katıldı ne kadar sürdü gibiİlk defa bugün girdim.