cmcnr77
Yeni Üye
Herkese selamlar pegasus kurulumun ertesi günü olumsuz mailini aldım ve mailde 3 ay sonra beni reteste çağırıcakları yazıyordu fakat bu mailden yaklaşık bir hafta sonra bir mail aldım maili aşağıya yazdım ve mailin sonunda genel (public) ibaresi bulunuyor. Bu tam olarak ne demek benim sürecimde değişen bir şey var mı, retest hakkım duruyor mu bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim.
Değerli Adayımız,
Pegasus’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sizlerle tanışmış ve görüşmüş olmaktan çok memnun olduğumuzu belirtmek isteriz.
Pilot Yetiştirme Programı adaylarımız pozisyonun gerektirdiği yetkinlik ve ihtiyaçlar doğrultusunda, standart ve objektif değerlendirme kriterleri çerçevesinde değerlendirmeye alınmaktadır.
Yapılan kapsamlı değerlendirme sonucunda, mevcut pozisyon için sürecinizin olumlu ilerletilemeyeceğini paylaşmak isteriz.
Bu değerlendirme yalnızca ilgili rolün mevcut gereklilikleri kapsamında yapılmıştır.
Kariyer hayatınızda başarılar dileriz.
Saygılarımızla,
Değerli Adayımız,
Pegasus’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sizlerle tanışmış ve görüşmüş olmaktan çok memnun olduğumuzu belirtmek isteriz.
Pilot Yetiştirme Programı adaylarımız pozisyonun gerektirdiği yetkinlik ve ihtiyaçlar doğrultusunda, standart ve objektif değerlendirme kriterleri çerçevesinde değerlendirmeye alınmaktadır.
Yapılan kapsamlı değerlendirme sonucunda, mevcut pozisyon için sürecinizin olumlu ilerletilemeyeceğini paylaşmak isteriz.
Bu değerlendirme yalnızca ilgili rolün mevcut gereklilikleri kapsamında yapılmıştır.
Kariyer hayatınızda başarılar dileriz.
Saygılarımızla,
Son düzenleme: