Merhaba hocam sunexpressin hem eğitim kısmında konaklama maaş imkanları hem de fo olarak çalışılan süreçteki koşulları hakkında bilginiz varsa bana da iletebilir misiniz ? Burada diğer üyelerin de dedikleri gibi bazılarımız için düşünmesi gereken ailesi vs olduğundan sadece hayallerimizin peşinden gidelim bi durum olmuyor rasyonel düşünmek de gerekiyor. Bu bilgileri çok araştırdım ama yeterli bilgilendirmeye ulaşamadım. Siz biliyorsanız paylaşabilir misiniz? Çok teşekkürler şimdiden.Site üzerinden DM gönderdim, kontrol ediniz.
1) Yaş şartı kalkmış olabilir (sanmıyorum)Bu arada ben bu ilana başvurdum fakat 1991 doğumluyum ilanda yaş sınırı olmadığı için başvurmuştum ama bir başlıkta yaş sınırı konulamadığını ama 92 doğumlu ve sonrası olması gerektiğini yazıyordu doğrumudur bilen varsa paylaşabilir mi ?
sınavla ilgili bilgi verebilir misin? ben de yakın zamanda gireceğim şimdi ufaktan hazırlık yapıyorumIelts'e göre Itep çok daha basit bir sınavdı. Sınava bugün girdim, sonucu bekliyorum. Ne kadar sürede açıklanır acaba?
Konu açarsanız daha sağlıklı olur. Ama genellikle dönüşler 1-2 gün içerisinde oluyor.Ekstra olarak şunu sormak istiyorum. Birkaç gün beklemek mi gerekiyor geri donus icin? Ama dediğim gibi diğer ilanlara basvuru yaptigimda da geri donus alamadim. Bilgilendirirseniz cok sevinirim.