@boeingaddiction,Dönüş alabiliniz mi sınav sonucu için aldıysanız kaç güne aldınız

@Irsd, kaç güne sınav sonucunuz açıklandı

iTEP'e 2 Eylül'de girdim, 21 Ekim'de olumlu olduğuna dair mail geldi. Aynı mailde mollymawk daveti de geldi.

iTEP'e 2 Eylül'de girdim, 21 Ekim'de olumlu olduğuna dair mail geldi. Aynı mailde mollymawk daveti de geldi.

@boeingaddiction,Dönüş alabiliniz mi sınav sonucu için aldıysanız kaç güne aldınız

Merhaba,

Ben 13.09.2025 tarihinde iTEP sınavına girdim. 22.10.2025 tarihinde sunexpress e mail attım. Aynı gün sonucumu gönderdiler. Bir gün sonra da mollymawk için bilgilendirme maili geldi ve sınava girmek istediğimiz tarih ve saati mail atmamız istendi.

Çok teşekkür ederim cevabınız için ☺️ şuan hangi aşamadısınız acaba

@Irsd,Çok teşekkür ederim cevabınız için ☺️ şuan hangi aşamadısınız acaba @Irsd,

Çok teşekkür ederim cevabınız için ☺️ şuan hangi aşamadısınız acaba

@Irsd,Çok teşekkür ederim cevabınız için ☺️ şuan hangi aşamadısınız acaba @Irsd,
Daha çok başındayım, mollymawk a gireceğim. Tarihi seçtim ancak hala onay maili gelmedi. Onu bekliyorum.

@Irsd,başarılar diliyorum ☺️ sınav sonrasından size sınavınız alınmıştır vs gibi bir mail gelmiş miydi
Teşekkür ederim :) Hayır ben iTEP ten cıktıktan sonra hiçbir mail almadım. Aradan bir aydan fazla zaman gecti geri dönmediler. Sonrasında ben hr a mail attım ve dönüş sağladılar.

Teşekkür ederim :) Hayır ben iTEP ten cıktıktan sonra hiçbir mail almadım. Aradan bir aydan fazla zaman gecti geri dönmediler. Sonrasında ben hr a mail attım ve dönüş sağladılar.
Çok teşekkür ederim ☺️ maili bana da yazma şansınız var mı acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt