SunExpress Video Ön Mülakat Dönüş Almadım

Manuelito1

Yeni Üye
Merhabalar, geçtiğimiz hafta içerisinde psikolog mülakatına ve takip eden 2 gün içerisinde de video ön mülakatına girdim. Henüz tarafıma dönüş yapılmadı, benim gibi girip dönüş alan var mı acaba? Veya daha önceden bu aşamaları geçmiş arkadaşlar, video ön mülakatı sonrası dönüş nasıl oldu, bilgilendirebilir mi?

Çok teşekkürler bilgilendirme için @toti
Forumda sonuçların açıklanma süreci 1 haftayı geçiyorsa genelde olumsuz olduğuna dair yorumlar vardı, olumlu olanlar hızlı dönüş almış gibi bir kaç gözlem mevcuttu hatta. Acaba gerçekten öyle mi diye düşünmeye başladım

Çok Teşekkürler bilgilendirme için @toti
Forumda sonuçların açıklanma süreci 1 haftayı geçiyorsa genelde olumsuz olduğuna dair yorumlar vardı, olumlu olanlar hızlı dönüş almış gibi bir kaç gözlem mevcuttu hatta. Acaba gerçekten öyle mi diye düşünmeye başladım
%90 öyle. Olumlu olunca ertesi gün taş çatlasın ondan sonraki gün haber geliyor. Ama tabi istisnai durumlar olabilir.

%90 öyle. Olumlu olunca ertesi gün taş çatlasın ondan sonraki gün haber geliyor. Ama tabi istisnai durumlar olabilir.
Anladım teşekkür ederim. Olumsuz mail alma ihtimalim yüksek gibi ama yine de haberdar edeceğim bu konudan son durumu. Benden sonraki girecek arkadaşlara da fikir vermesi açısından.

@admin senin acaba bu konuya dair bir bilgin veya yorumun var mıdır?

İyi akşamlar arkadaşlar. Ben de video mülakatı 9 Temmuz'da tamamladım ve halen haber gelmedi. Önceki süreçlerin çok hızlı ilerlemesinden sonra uzun süre haber alamamak tedirgin ediyor.
Selam @Ahmet Can Hamurcu . Hala dönüş yok mu? Ben daha sonra tamamlamıştım mülakatı ama senin bekleme süresi daha uzunmuş

@Manuelito1 merhabalar. Bugün saat 11 gibi maalesef olumsuz cevap aldım, herhangi bir feedback de video mülakat sürecinde verilmediği için sebebini anlayamadım. Halbuki aslen İngilizce öğretmeniyim, yıllarca uluslararası çalıştım ve hep İngilizce kullandım, ondan dolayı yetersiz İngilizce kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. MollyMawk'da Working Memory'den 100, Spatial Orientation'dan 98, Time Sharing'den 86 aldım, bundan dolayı olduğunu da zannetmiyorum. Psikolojik değerlendirmeden bir olumsuz dönüt olmuştur tahminimce, onun dışında düşünebildiğim başka bir şey yok. Sağlık olsun diyelim.

Sizlere başarılar dilerim.

@Manuelito1 merhabalar. Bugün saat 11 gibi maalesef olumsuz cevap aldım, herhangi bir feedback de video mülakat sürecinde verilmediği için sebebini anlayamadım. Halbuki aslen İngilizce öğretmeniyim, yıllarca uluslararası çalıştım ve hep İngilizce kullandım, ondan dolayı yetersiz İngilizce kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. MollyMawk'da Working Memory'den 100, Spatial Orientation'dan 98, Time Sharing'den 86 aldım, bundan dolayı olduğunu da zannetmiyorum. Psikolojik değerlendirmeden bir olumsuz dönüt olmuştur tahminimce, onun dışında düşünebildiğim başka bir şey yok. Sağlık olsun diyelim.

Sizlere başarılar dilerim.
Teşekkürler, sağlık olsun. Üzüldüm gerçekten, mollymawk skorlarınızın yanında ingilizce kapasiteniz tahmin ediyorum çoğu kişinin üzerinde. Gönlünüzce olsun her şey, teşekkür ederim bilgilendirme için

Teşekkürler, sağlık olsun. Üzüldüm gerçekten, mollymawk skorlarınızın yanında ingilizce kapasiteniz tahmin ediyorum çoğu kişinin üzerinde. Gönlünüzce olsun her şey, teşekkür ederim bilgilendirme için
Mail geldi mi size

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt