hzyakisikli
Aktif Üye
teşekkürlerGenel olarak neden reteste kaldığınızı ve bu süreçte neler yaptığınızı çok irdeliyorlar. Önyargı olmuyor hatta geçme oranları daha yüksek gördüğüm kadarıyla. Başarılar dilerim.
teşekkürlerGenel olarak neden reteste kaldığınızı ve bu süreçte neler yaptığınızı çok irdeliyorlar. Önyargı olmuyor hatta geçme oranları daha yüksek gördüğüm kadarıyla. Başarılar dilerim.
Merhabalar, crm mülakata girdikten kaç gün sonra olumsuz mail aldınız acaba?@ilkm, Merhabalar, ben de reteste hazırlanıyorum. Bir sorum olacak size tekrardan gittiğinizde ilk mülakatın etkisiyle karşılaştınız mı? Yani ilkinde olumsuz olanların tabi ki çalışılıp düzeltilmesi bekleniyor ancak size göre bi önyargı var mıydı ikinci değerlendirme sürecinde? Veya birebir mülakatta ekstra sorgulanan bir kısım?
Şimdiden teşekkürler
Herkesinki aynı anda açıklanmıştı. 10 gün falan olmuştu sanırım.İlkim hanım merhaba, size olumsuz maili mülakata girdikten kaç gün sonra geldi?
Merhabalar, crm mülakata girdikten kaç gün sonra olumsuz mail aldınız acaba
pace a yı geçtin miCRM mülakatı için hangi kaynaklardan yararlandınız? CMR mülakatında başarılı olmak için ne yapılmasını önerirsiniz ?
merhaba, umarım daha girmemişsindir :) fizik için temelden öğrenip soru çeşidi görmeye bak, matematik için de bolca işlemli sorularda hızlanmaya odaklan, başarılarMerhaba, öncelikle tecrübelerinizi bizlerle paylaşıp yardımcı olduğunuz için kendi adıma teşekkür ederim.
Ben de sizin gibi eşit ağırlıkçı ve fiziği oldum olası sevmeyen biri olarak,
1- ATPL tv sorularını fizik için yeterli buldunuz mu? TYT konularını çalıştım derken konuların giriş kısım videolarını kısaca izlemek yeterli olur mu? bu konuda detay verirseniz çok sevinirim.
2- Matematik kısmı nasıldı? Yine ATPL tv soruları yeterli olur mu? Geometri ve trigonometri ağırlığı nasıldı sizce ve ne seviyede bir sınavdı? Genel olarak problemler, denklemler ve basit geometri alan/çevre hesaplamalarında sorun yaşamıyorum ama yine de en gerildiğim kısım math ve fizik oluyor.
Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için ve kurul mülakatınızda başarılar dilerim.