15 Mayıs İmza İçin Çağrılanlar

Hayır henüz aranmadım.
dostum merhaba, sizde durumlar ne? son gelişmeler sizi de kapsıyor mu ? umarım kapsamıyordur.

bilgi: bu filo tamamlanmış arkadaşlar (164. filo oluyor)

Son düzenleme:
Sevindirici bir haber. Kurul sonucu alıp bekleyen bizlere de 3 ay geçerlilik süresi dolmadan bir ilan çıkar inşallah
dostum merhaba, sizde durumlar ne? son gelişmeler sizi de kapsıyor mu ? umarım kapsamıyordur.

bilgi: bu filo tamamlanmış arkadaşlar (164. filo oluyor)

Sevindirici bir haber. Kurul sonucu alıp bekleyen bizlere de 3 ay geçerlilik süresi dolmadan bir ilan çıkar inşallah
Belki kuruldan olumlu alanları da sonradan çağrırlar. İnşallah öyle olur.
Merhaba,

kuruldan sonra sağlığa girmiş olanlarla, sağlığa giremeyen adaylara yollanan mailler ve içeriği farklı.
arkadaşlarınızdan bulup kıyas ederseniz farkı anlayacaksınız. sağlığa girmiş ve hatta onay almış adaylar için ilan şartı veya geçerlilik süresi ibaresi belirtilmemiş.
bu yüzden benzer bir senaryo belki yaşanabilir, umalım ki yaşansın.

Merhaba,

kuruldan sonra sağlığa girmiş olanlarla, sağlığa giremeyen adaylara yollanan mailler ve içeriği farklı.
arkadaşlarınızdan bulup kıyas ederseniz farkı anlayacaksınız. sağlığa girmiş ve hatta onay almış adaylar için ilan şartı veya geçerlilik süresi ibaresi belirtilmemiş.
Peki diğer adayların olumlu aldığı sınavları da geçerli olup herkes bir sonraki kaldığı aşamadan devam mı edecek bir bilginiz var mı ?

Peki diğer adayların olumlu aldığı sınavları da geçerli olup herkes bir sonraki kaldığı aşamadan devam mı edecek bir bilginiz var mı ?
sorunuzu tam olarak anlamadım.
eğer pace-c aşamasına girip, sağlığa katılım sağlayabildiyseniz bir önceki aşamalardan muafsınız benim anladığım bu.

fakat pace-a ve pace-b için sonucunuzun geçerlilik süreleri 2'şer yıl.
pace-c için ise 3 ay.

sorunuzu tam olarak anlamadım.
eğer pace-c aşamasına girip, sağlığa katılım sağlayabildiyseniz bir önceki aşamalardan muafsınız benim anladığım bu.

fakat pace-a ve pace-b için sonucunuzun geçerlilik süreleri 2'şer yıl.
pace-c için ise 3 ay.
Şöyle ki mesela bir aday bu iptal olan ilan içerisinde PACE-A sınavına girdi ancak önce iptal maili aldı ve arkasına olumlu maili aldı. Yeni açılacak ilanda zaman aşımı olmadığı takdirde PACE-B etabından mı devam edecek ?

Şöyle ki mesela bir aday bu iptal olan ilan içerisinde PACE-A sınavına girdi ancak önce iptal maili aldı ve arkasına olumlu maili aldı. Yeni açılacak ilanda zaman aşımı olmadığı takdirde PACE-B etabından mı devam edecek ?
Evet. Geçerlilik süresi belirtme sebepleri bu.

Merhaba,

Sağlığı geçen adaylara gelen mail sizde mevcut mu acaba? Pace-c olumlu alıp sağlığa girmemiştim ben; aradaki farkı görebilmek adına soruyorum.

sınava girdiği tarihten itibaren 2 yıl içinde ilan açılırsa evet, pace-b'den devam edecek.

Evet. Geçerlilik süresi belirtme sebepleri bu.

Sağlığı geçen adaylara gelen mail sizde mevcut mu acaba? Pace-c olumlu alıp sağlığa girmemiştim ben; aradaki farkı görebilmek adına soruyorum.
mevcut fakat buraya atmam etik olmaz, whatsapp veya telegram gruplarındaki arkadaşlardan rica edebilirsiniz. genel olarak o maillerde bundan önceki aşamalarınızı başarıyla tamamladığınız göz önünde bulundurulacak ve yeniden sağlık - belge kontrol planlaması yapılacak denmiş mailde. yani herhangi bir geçerlilik süresi veya mülakat tekrarı için bilgi ya da geçerlilik tablosu verilmemiş. zaten öyle de olmalı, neticede bu adaylar ön sağlık onayı da aldılar hatta class-1 teslim edenler de var. yani son aşamaları pace-b değil, sağlık aslında. ve ordan devam etmeleri mantıklı.

sınava girdiği tarihten itibaren 2 yıl içinde ilan açılırsa evet, pace-b'den devam edecek.
Çok teşekkür ediyorum. Süreç hakkında bilgi veya duyum aldıkça yazarsanız çok sevinirim çünkü bayadır sizi takip ediyorum yazdıklarınız hep içimizi rahatlattı burada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt