Hocam hala merak ediyorsanız ben kendi sürecimden aktarayım. Geçen ay kurul mülakatına girdim cuma günü, sonraki hafta pazartesi günü tarafıma olumsuz sonuç iletildi.
Hocam psikolog görüşmesi dahil anlatırsanız çok mutlu olurum :)

Herkese merhabalar, 23 ağustosta Itep e girdim fakat aradan 16 gün geçmesine rağmen olumlu olumsuz bir dönüş olmadı bu süre normal mi acaba.
Benim de yaklaşık 2 hafta oldu. Herhangi bir geri dönüş olmadı ve sonucumu itep websitesi üzerinden sorgulayınca da göremiyorum. Süreçlerde uzama var gibi

Benim de yaklaşık 2 hafta oldu. Herhangi bir geri dönüş olmadı ve sonucumu itep websitesi üzerinden sorgulayınca da göremiyorum. Süreçlerde uzama var gibi
Sanırım evet. Itep web sitesi üzerinden de sonuçlar görüntülenemiyor bildiğim kadarıyla.

Hocam hala merak ediyorsanız ben kendi sürecimden aktarayım. Geçen ay kurul mülakatına girdim cuma günü, sonraki hafta pazartesi günü tarafıma olumsuz sonuç iletildi.
Hocam merhaba geçmiş olsun öncelikle. Kurul tecrübelerinizi aktarabilir misiniz rica etsem. Hatanız neydi, ne değildi anlatırsanız çok sevinirim.

iTEP sınavına Ağustos sonu - Eylül başı civarları girip dönüş alabilen oldu mu ? Benim 3 hafta geçmiş olmasına rağmen olumlu olumsuz dönüş alamadım. [email protected] mail adresine e-mail de attım fakat ona da dönüş olmadı.
Aynı durumdan mustaribim. Ben mail ile ulaştığımda dönüş aldım. Takvimlerini planlar planlamaz döneceklerini belirttiler. Muhtemelen ya personel için yoğunluk var ya da aday çokluğundan bir yoğunluk var.

merhabalar bu program ücretli midir? Çalışırken maaş kesintisi ile mi ödeniyor detaylı bir şekilde bilen varsa aydınlatabilir mi ?

evet hocam başvurdum ilan kapanmadan, itep sınavını geçtim şu an mollymawk bekliyorum
mollymawk için herhangi bir öneriniz olur mu benim hiçbir deneyimim yok biraz kafam karışık yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt