THY Pace Audio Visual Memory

TopGunMaverick

Yeni Üye
Herkese merhaba,

Pace sınavında audio visual memory kısmında sırayla 2,3,4,5,6,7'şer şehir ezberleniyor. Dolayısıyla 4'lere kadar full yaptım, ancak 4 lerde de bir adet kaçırdım. Gerisi ne yazık ki yanlış.
Bu modül digit span ile eşlenik diye biliyorum. Digit span kısmında taş çatlasın 4 yanlış vardır, ben 3 olduğunu düşünüyorum. Orada aşağı yukarı %70 gibi bir başarı oranım var. Audio'da ise bu oran hesaba göre %42 ediyor.

Sorum şu ki, tek başuna audio visual memory kısmı elenmeye sebep midir? MIC dahil olmak üzere diğer modüllerde performansım iyiydi diyebilirim.
Özellikle agility kısmını sıfır fake ve 1 adet yanlış (elim değmesi sonucu) tuşlama ile tamamladım.
MIC kısmı 9 bölümden sadece birinde saçmaladım diğerleri normaldi. Labirent ve 3d kısmında da gayet başarılı bir sınav geçirdim.

Modüllerin ağırlıklarının farklı olduğu söyleniyordu, eşlenik modüllerde hesaplama nasıl oluyor veya bu audio visual performansı tek başına bırakmaya sebep midir? Daha önce benzer tecrübesi veya duyumu varsa paylaşırsa memnun olurum.

Herkese süreçlerinde başarılar dilerim.

Merhaba, umarım sonucun istediğin gibi gelir, hakkında hayırlısı olsun dilerim. Ben sınav arasında gözetmene danışma fırsatı bulmuştum, önceden dlr sınavı varken eşlenik durumu vardı ama pace için bununla alakalı bir şey bulamadım, eşlenik sistemi var mı diye. Fakat kendisinden aldığım cevap pace özelinde bir eşlenik olmadığı her modül kendi özelinde değerlendiriliyor dedi. Bende kuralı karıştırmamdan dolayı 1 modülde motivasyonum kırılmıştı. Eğer tek bir durum için re-test alacaksak, bu üzer.

Merhaba, umarım sonucun istediğin gibi gelir, hakkında hayırlısı olsun dilerim. Ben sınav arasında gözetmene danışma fırsatı bulmuştum, önceden dlr sınavı varken eşlenik durumu vardı ama pace için bununla alakalı bir şey bulamadım, eşlenik sistemi var mı diye. Fakat kendisinden aldığım cevap pace özelinde bir eşlenik olmadığı her modül kendi özelinde değerlendiriliyor dedi. Bende kuralı karıştırmamdan dolayı 1 modülde motivasyonum kırılmıştı. Eğer tek bir durum için re-test alacaksak, bu üzer.
iyi dileklerin için çok teşekkürler. umarım senin de sonucun istediğin gibi olur.
eğer eşlenik durumu yoksa da kesinlikle ağırlıklı ortalamalarla bir overall puan var diye düşünüyorum, çünkü matematik veya fizikte tek bir geçme notu standardı var gibi durmuyor.
bazı modüllerde ciddi düşük yapıp yine de geçen bazı durumlar olduğunu okumuştum forumda.
umarım onlardan oluruz, tek modülden elenmek üzer :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt