THY Pace Audio Visual Memory

19 kasımda girmiştim, audio visual kısmında 4'lerin sadece birini yapıp (2 ve 3 lü şehirler full) kalanı kaçırdım maalesef. 5/12 işaretlemem doğru diye düşünüyorum.
ondan biraz gerginim. size de sorma sebebim bu yüzden.
digit spande ise 8 'lere kadar fulledim.

19 kasımda girmiştim, audio visual kısmında 4'lerin sadece birini yapıp (2 ve 3 lü şehirler full) kalanı kaçırdım maalesef. 5/12 işaretlemem doğru diye düşünüyorum.
Mic nasıl yaptınız peki o da çok önemli

Mic nasıl yaptınız peki o da çok önemli
mic baya çalıştım sınavdan önce. micimin genel olarak iyi geçtiğini düşünüyorum. 1 - 2 tane kısım dışında 7-8 yerde kontrol genelde bendeydi.
audio kısmında patlamazsam micten patlamam diye düşünüyorum tek endişem audio şu an.

Hocam sonuç nedir

Sizce Audio visual kısmında sadece doğrular mı hesaba katılıyor yoksa yanlış setlerde kaç şehir doğru işaretlenmiş diye hesaba katılıyor mu? örneğin 8li set yanlış ama 7/8 doğrusu var
setin tamamı doğru ise hesaba katılır. örneğin 4 şehir bilinmesi gereken bir set ise ve 3 doğru şehir işaretlenmişse sıfır sayılır.

setin tamamı doğru ise hesaba katılır. örneğin 4 şehir bilinmesi gereken bir set ise ve 3 doğru şehir işaretlenmişse sıfır sayılır.
Peki Agility kısmında yanlış basınca ardından doğrusuna basmak gerekiyor mu hemen yoksa pas mı geçilmeli?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son konular

Geri
Üst Alt