YapılıyorAdmin selamlar pegasus cadet sürecinde sağlık kontrolünde e nabız kontrolğ yapılıyor mu?
YapılıyorAdmin selamlar pegasus cadet sürecinde sağlık kontrolünde e nabız kontrolğ yapılıyor mu?
teşekkürler* Sınırlı içerik görüntülenemez. havaPortal.com.tr *
Admin merhaba, class 1 sertifikami aldim. Sabah pegasus da son kontrolum var e nabiz ciktimi aldim doktor ekstradan internettende bakacak midir ? Yoksa sadece verdigimiz kagitlara gore mi ilerliyor ?Yapılıyor
Ozel hastaneye gitiginde doktor kendi ekranindan bakiyor eger gizlediginiz hastaliklar ziyaretler varsa orada gozukecektir doktor sizden izin istiyor gormek icin.Admin selamlar pegasus cadet sürecinde sağlık kontrolünde e nabız kontrolğ yapılıyor mu?
merhaba, tebrikler öncelikle. bir detay sormak istiyorum. siz gizlediniz mi birşey. aslında gizleyip hastanede doktor tarafından bu gizlenmiş şeklinde farkedilen var mı bunu merak ediyorum.Ozel hastaneye gitiginde doktor kendi ekranindan bakiyor eger gizlediginiz hastaliklar ziyaretler varsa orada gozukecektir doktor sizden izin istiyor gormek icin.
Pegasus doktoru da kendi cep telefonunuzdan giris yapip telefonunuzu istiyor.
Hastane doktoru gizlenmiş verilerin sadece "gizlenmiş" olduğunu görüyor. Durum böyle olunca da sizi muayene etmiyor ve açtırırsın tekrar randevuya gelirsin diyor. Bu da yaklaşık 1 aylık bir kayıp demek.merhaba, tebrikler öncelikle. bir detay sormak istiyorum. siz gizlediniz mi birşey. aslında gizleyip hastanede doktor tarafından bu gizlenmiş şeklinde farkedilen var mı bunu merak ediyorum.
merhaba, tebrikler öncelikle. bir detay sormak istiyorum. siz gizlediniz mi birşey. aslında gizleyip hastanede doktor tarafından bu gizlenmiş şeklinde farkedilen var mı bunu merak ediyorum.
teşekkürler admin yardımların için. sadece bazıları gizleyerek geçebildiğini yani sorulmadığını yazmış kimileri gizlediği için görüldüğünü açtırması gerekitğini o yüzden merak ettim madem sorun çıkarabilecek birşeyimiz var gizleyip geçmeyi deneyebilir miyiz diye. belki sadece yakın zamanda gizlendiği için görebiliyordur. sonuçta bu gizlemenin amacı kişisel verileri korumakHastane doktoru gizlenmiş verilerin sadece "gizlenmiş" olduğunu görüyor. Durum böyle olunca da sizi muayene etmiyor ve açtırırsın tekrar randevuya gelirsin diyor. Bu da yaklaşık 1 aylık bir kayıp demek.
doktor önce bir şifre istiyor sonra gizlenenleri görmek için yine mi şifre istiyor? eğer gizleme varsa o açamaz diye biliyorum ama dilekçe ile açtırılıyormuş gizlenen tetkikiniz varsa.Tesekkurler oncelikle kurul sonucum hala aciklanmadi beklemedeyim. Duydugum kadariyla gizleyenler var. doktor sifre gonderiyor telefonuna aciyor tum gizlenenleri, her detayiyla goruyor. Eger sorudugu sorulara yeterli cevap veremezseniz sanirsam problem olabilir. Niye gizledin ve yapilan tetkik uzerine miydi falan sorabilir. Mesela birisine uyku apnesi yazilmis ama herhangi bir uyku testi yapilmamis gecmisinde bu sorun olmaz tarzinda ilerlemis surec
Detay bilmiyorum acikcasi sadece birisi boyle bir sey yasamis bende ona gore yazdim. Acikcasi detay bilmiyorumdoktor önce bir şifre istiyor sonra gizlenenleri görmek için yine mi şifre istiyor? eğer gizleme varsa o açamaz diye biliyorum ama dilekçe ile açtırılıyormuş gizlenen tetkikiniz varsa.